lørdag, september 30, 2023

Endelig vant Gjerdrum en treningskamp

Date:

Share post:

Gjerdrum vant 2-1 over Ull/Kisa 2 i sin siste treningskamp før seriestart. Etter en tung, resultatmessig, vinter fikk de en positiv opplevelse nå.

Les også: Tabelltips for 4. divisjon

Gjerdrum har hatt utfordringer i vinter med mange skader og en del sykdom. Trener Ola Jørstad har sjelden hatt de beste tilgjengelige. Det har gitt utslag på dårlige resultater i vinter. Nå er imidlertid de fleste på vei tilbake, og de kan gå inn i seriestarten med en positiv sisteuke.

– Jeg synes vi har hatt en positiv utvikling de siste ukene. Vi har hatt en oppkjøring som har bæret preg av at vi har hatt endel forfall til treningskampene, men som igjen har ført til at alle i troppen har fått rikelig med spilletid i oppkjøringen. Det skal bli godt å komme i gang med obligatoriske kamper igjen, selv om det er en meget tidlig seriestart, sier Jørstad til Lokalfotballen.

Mot Ull/Kisa 2 sitt unge lag ble det en sjansefattig kamp.

– Det er en sjansefattig første omgang, hvor det er to lag som løper og kjemper godt. Vi leder 2-1 til pause og vi kunne hatt en til etter et flott angrep som endte i tverrliggeren, sier Jørstad. Mathias Duma og Eirik Moseng scoret målene for Gjerdrum i den første omgangen.

– I 2. omgang synes jeg vi har god defensiv kontroll. Ull/Kisa skaper ikke noe spesielt. Godt med en seier igjen, og godt å se at alle 18 spillerne bidrar positivt i dag, avslutter Jørstad.

Gjerdrum møter Eidsvold IF i første seriekamp 28. mars. Da begynner alvoret og vi får se om Jørstads gutter er klare til dyst.

Gjerdrums startellever: Konterud-Rundberg, Løvseth, T Reinli, V Reinli – Løvberg, Eng, Moseng, Duma – Hushagen, Rødsrud

Andre treningskamper

Eidsvold Turn tapte 2-4 mot Ull/Kisa. Kisa kom med en god tropp blandet med noen unggutter. Turn leder to ganger, men det ble litt tungt på slutten. Jonathan Teigland og André Trandum Nordlie scoret for de blå.

Leirsund tapte 3-5 for Lillestrøm 3. Gode Eirik Holt scoret to fine mål for Leirsund.

 

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Raumnes & Årnes med viktig seier – Gjelleråsen 2 ille ute nå

I den viktige bunnkampen vant Raumnes & Årnes 3-0 over Kløfta | GIF 2 fortsetter å tape i...

Aurskog-Høland er ny serieleder – tre kamper igjen og tre lag kan rykke opp

Aurskog-Høland vant toppkampen. Ull/Kisa 2 tapte. Rælingen denga Løvenstad i lokaloppgjøret. Det ble nok en fartsfylt serierunde i 4....

Direkte fra 4. divisjon: Raumnes & Årnes – Kløfta

Et meget viktig bunnoppgjør når Raumnes & Årnes får besøk av Kløfta. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Kommentarer og tips foran tirsdagskveldens kamper

Tirsdag er kampdag for 5. divisjon og det spilles fire kamper som alle er viktig. Bunnoppgjør i 4....