Hvilken spiller blir årets spiller på Romerike? – Nå blir det stjernebørs

0
869

Årets nyhet på Lokalfotballen er stjernebørs. Det vil si stjerner til de som virkelig viser seg frem. Etter sesongen kårer vi årets spiller for hver enkelt divisjon.

Det skal spilles 496 kamper i serien for lagene på Romerike. Lokalfotballen presenterer stjernebørs for 3. divisjons, 4. divisjon og 5. divisjon.

Én banens beste

De er så enkelt, og vanskelig, at i hver kamp skal det deles ut en 3-stjerner som banens beste. Det vil også bli 2 stjerner til maks to spillere og 1 stjerne til maks to spillere. Møtes lag fra Romerike kan det bli maks én 3 stjerner, fire 2 stjerner og fire 1 stjerner. Og det kan også bli færre eller null hvis ingen fortjener stjerner.

Årsaken til dette er for å kåre de beste spillerne på slutten av året. Kåringen vil bli gjort samtidig med Kampen om Romerike i november. Det kommer flere nyheter rundt den kampen også utover sesongen.

Hjelp fra trenere og lagledere

Stjerner er alltid vanskelig å dele ut. Bloggen tar seg av de kampene vi ser på selv, mens trenere og personer rundt lagene gir ut stjerner der bloggen ikke er tilstede. Det krever at man er mest mulig objektiv og uansett ikke gjør sitt for å kåre en spillere til den beste hele tiden. Bloggen vil dobbeltsjekke hvis man ser stjerner som det stilles store spørsmål ved.

Regler:

3 stjerner: Banens desidert beste spiller. Bidrar veldig sterkt for laget sitt.

  1. stjerner: Markerer seg sterkt. Avgjør kamper enten fremover eller redder bakover.

1 stjerne: Meget god kamp og bidrar til å løfte laget.

Som dere ser så er det strenge kriterier for å gi ut stjernene til spillere.

Har du spørsmål eller innspill om stjernebørsen er det bare å ta kontakt : 45224573 eller espen@lokalfotballen.blog.

Kampen om Romerike 2016

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.