lørdag, mars 25, 2023

Lagoppstillingene til Eidsvold og FUVO – og tips foran kampen

Date:

Share post:

Ny cupkamp denne lørdagen. Eidsvold IF får besøk av FUVO på Eidsvoll stadion. Lagoppstillingene er så og si klare, og vi prøver et tips.

Les også: Skedsmo måtte jobbe hardt for avansement mot Blaker

Eidsvold IF ser ut til å ha tålig fullt lag. Dessverre for rødtrøyene har midtbanekriger Jan Miguel Borsheim meldt forfall på grunn av skade. Da må de nok rokkere litt på laget.

Begge lagene har kun lagt ut hele troppen på FIKS, så de må vi tippe litt lagoppstillinger.

Eidsvold IF: Wilsgård, Lomsdalen, Pedersen, Fjeldvang, Skyttersæter – Lundahl, Berg Ottesen, Dahl, Halberg – Iversen, Kristiansen.

Halv ellever ute

FUVO har dessverre en litt lengre skadeliste. Marius Nordby, Peder Ruud, Stian Westerheim og Bentsen er alle ute med skade. Det sies også at meget viktige Kim Brenna kan miste kampen, men det finner vi vel ikke ut før oppmøte på Råholt. Fredrik Nilsen skal være klar etter en smell tidligere.

FUVO: Rønningen, Nøvik, Dahl, Lundhaug, Wang – Mitch, Nilsen, Skolbekken, Rzaev – Brenna og Sistek.

EIF må krige og frustrere

Eidsvold IF er kun en utfordrer i denne kampen. FUVO skal være klart bedre. Men, som vi så i går så klarte Blaker seg overraskende bra mot Skedsmo, selv om det ble en klar borteseier til slutt.

EIF må bruke litt av det Blaker gjorde i går. Tøffe i duellene og direkte i spillestillen. De har to gode spisser i Iversen og Kristiansen som kan skape trøbbel for FUVO. Berg Ottesen må være mer på enn i de siste treningskampene, men han våkner nok til når det gjelder.

Stort bakrom må de også unngå – hvis Brenna spiller. Gir de en halvmeter for mye så scorer Brenna. Og EIF må utnytte at de veit at FUVO er favoritter. De kommer til å senke seg litt.

FUVO må være mer direkte

Med Brenna har FUVO en klar stil. De spiller noen runder bak i forsvaret før det plutselig smeller og Brenna er alene med keeper. Og stort sett så scorer han da. Uten Brenna kan Preben Finstad komme inn, og da vil de også få hurtighet i bakrom.

FUVO må være litt mer direkte enn det de har vært i et par treningskamper. EIF er et godt kollektiv, og får ikke FUVO tempo på ballen kan det bli vanskelig å bryte gjennom.

Mitt tips: 1-3 Kristiansen for EIF. Brenna 2 og Sistek for FUVO. Spiller ikke Brenna blir det 1-2. Sistek og Skolbekken for FUVO.

FUVO stor spillfavoritt

Nordicbet har FUVO som stor favoritt, selvfølgelig. 1,15 i odds på FUVO-seier. Spiller Brenna spiller jeg +1 EIF og FUVO-seier. Spiller ikke Brenna prøver jeg meg på en frekk +1 EIF og EIF-seier til 5,50.

Kampstart er 14:00 på Eidsvoll stadion. Vi sees på kamp.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Blir det mer moro for Skjetten i NM?

2. kvalikrunde møtes Sørumsand og Skjetten til det eneste lokaloppgjøret. Skjetten er favoritter, men kan Sørumsand overraske? - Vi...

Oppsettet til 2. kvalikrunde i NM er klart

Fire lokale lag er klare for 2. kvalikrunde i NM, og nå drømmes det om 1. runde. Se...

Direkte fra NM: Eidsvold IF – Skjetten

Eidsvold IF får besøk av Skjetten i 1. runde i NM-kvalik. Kampstart er 19:00, og du kan følge...

Skjetten er favoritter mot Eidsvold IF – mange spillere har fått prøvd seg i vinter

Favoritten Skjetten skal opp til Eidsvold IF, og begge lag varsler om ålreit oppkjøring. Lokalfotballen følger kampen direkte...