lørdag, april 13, 2024

Lagoppstillingene til Blaker og Skedsmo – pluss tips

Date:

Share post:

Kl 20:00 smeller det mellom Blaker og Skedsmo i første kvalikrunde til NM, altså cupen. Lagene er klare, og vi kjører på med et tips.

Les også: Skedsmo er store favoritter mot Blaker

Blaker la ut laget sitt for et par dager siden, og med første øyekast ser man at viktige spillere som Martin Nordseth, Fredrik Kristiansen, Eirik Hoel og Vegard Gjelsvik. De tre førstnevnte er skadet og Gjelsvik soner for rødt kort i fjor.

Foto: Blaker IL

For bortelaget er det et par spørsmålstegn. Lars Jørgen Mork er garantert ute med skade. Jesper Kornbakk har hatt trøbbel med leggen og er ikke med. Kristoffer Langerud har også noe smårufs men er i troppen. Likevel burde de klare å legge ut laget på FIKS. Så hemmelig er ikke dette.

Jeg tipper følgende ellever: Bjørkeng – Krasniqi, Karterud, Langerud, Thorud – Rustadbakken, Amundsen – Davies, Shurdhiqi, Blix – Mostue.

Må frustrere Skedsmo

Blaker kommer til å ligge lavt, og de kommer til å smelle til i duellene for å frustrere Mostue & co. De klarte det så lenge kreftene holdt mot Eidsvold Turn i høst. Hvis de klarer å frustrere Skedsmo har Blaker en sjanse. De må utnytte det at de faktisk er underdog her. Skedsmo går garantert i undervurdere-fella. Det gjør alle lag i slike kamper.

Blaker må ikke slippe inn et tidlig mål – enkelt og greit.

Komme til innlegg

Skedsmo må ikke bli frustrerte hvis de ikke får inn en tidlig scoring. For å bryte ned Blaker er de nødt til å komme rundt på kantene og slå gode innlegg. Da må Blaker bevege seg både i lengderetning og sideforskyve. Det kan bli for mye for det litt trege forsvaret.

Mitt tips: 1-6 Martila for Blaker. Mostue 4, Shurdhiqi og Blix (scorer alltid mot Blaker).

Nordicbet har selvfølgelig Skedsmo som favoritt. 1,12 er veldig lavt. Et trygt spill med litt mer odds er +1 Blaker og Skedsmo-seier til 1,27. Bare å banke inn!

Les også: Skedsmo er store favoritter mot Blaker

Kampstart er 20:00 på Aursmoen kunstgress. Vi sees!

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 4. divisjon: Rælingen – Fjellhamar

I Marikollen møtes Rælingen og Fjellhamar i 2. serierunde i 4. divisjon. Følg alt direkte på Lokalfotballen fra...

Tabelltips for 3. divisjon: 1. plass Lørenskog

Lokalfotballen tror Lørenskog vinner 3. divisjon og rykker opp til 2. divisjon. Stor stall og klassespillere. Innarbeidet spillestil. Les...

Tabelltips for 3. divisjon: 4. plass Skjetten

Skjetten imponerte i høst. Nå tipper Lokalfotballen de grønne på 4. plass i årets tabelltips. Sterk 11er og...

Alle overgangene i lokalfotballen på Romerike i 2024

Det blir mange overganger i 2024 også, og allerede mange er på lass. Her er fullstendig oversikt på...