To nye forsterkninger på plass for Skedsmo

0
1308
Sondre Karterud (t.v) og Emil Olsen er klare for Skedsmo (Foto: Skedsmo).

Det nærmer seg seriestart i 3. divisjon, og Skedsmo har forsterket med to unge lokale gutter som har vært på vift. Sondre Karterud og Emil Olsen er klare for hvittrøyene.

Les også: Skedsmo er store favoritter mot Blaker

Både Sondre Karterud og Emil Olsen gikk fra Lillestrøm G19 til Grorud i Oslo. Nå har Knut Aga Jr og Skedsmo hentet guttene tilbake til Romerike.

– Karterud er et stort talent som kan brukes som stopper og back. Meget god spilleforståelse, god fart og flink i igangsetting av spillet. En meget god forsterkning, sier Aga om Karterud.

– Olsen er teknisk god, flink på små områder og godt overblikk. Er en offensiv spiller som vil være et godt alternativ fremover på banen. Emil er på vei tilbake etter en liten periode ute grunnet overtrening. Trenger litt tid til opptrening, men har allerede vært innpå i to kamper og viser gode takter, sier Aga om fetsokningen og fortsetter: – Det er to spennende spillere som kommer til å bidra masse i årets sesong.

Lenge til serieåpning

Skedsmo åpner mot Salangen i serien 17. april hjemme. Før det skal det spilles første kvalikrunde til NM på fredag mot Blaker, og mest sannsynlig 2. kvalikrunde i starten av april.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.