torsdag, desember 1, 2022

Spørreundersøkelse om Lokalfotballen foran 2017-sesongen

Date:

Share post:

Nå nærmer lokalfotball-sesongen seg her på Romerike. Bloggen skal følge det meste, men vi er avhengige av noe inntekter slik at det blir god dekning av sesongen. Her er en spørreundersøkelse som jeg håper du kan svare på.

Denne spørreundersøkelsen deles på Lokalfotballens blogg og sosiale medier, og derfor håper jeg at den treffer flest mulig som leser bloggen jevnlig. Det tar deg to minutter å svare på undersøkelsen, og den vil gi meg veldig gode indikasjoner.

Ta spørreundersøkelsen

Dekke utgifter

Det å reise Romerike rundt koster en god del penger, såpass ærlig må jeg være. Det viktigste for meg er at dette går rundt, og gjerne litt slik at man kan utvikle bloggen.

Tankene mine rundt dette er å starte en slags brukerbetaling, men til en mye billigere penge enn diverse aviser. Det er selvfølgelig uaktuelt å stenge alt på siden, men jeg må finne en måte for å skaffe noen inntekter.

Bruk to minutter på spørreundersøkelsen. Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål, innspill eller tips til meg på espen@lokalfotballen.blog eller 45224573.

 

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

– Jentene fortjener så mye mer, og det skal Lørenskog sørge for fremover

Med flere viktige brikker på plass skal Lørenskog satse på jentene og kvinnene fremover, selvfølgelig samtidig som fokuset...

Romerike delt opp i tre avdelinger i svakt 3. divisjonsoppsett

For fotballen på Romerike ble 3. divisjonsoppsettet en stor overraskelse. De ble delt i tre avdelinger, og reisedistansene...

Nå er oversikten for NM klar for de lokale lagene

Norges Fotballforbund har nå lagt ut oversikten på hvilke lag som får NM og de som får NM-kvalik. Her...

Ryktebørsen i lokalfotballen på Romerike – det tar av i november

Nå tar ryktene helt overhånd på Romerike. Det sendes «brev» både hit og dit. Her kommer et knippe...