tirsdag, august 9, 2022

Spørreundersøkelse om Lokalfotballen foran 2017-sesongen

Date:

Share post:

Nå nærmer lokalfotball-sesongen seg her på Romerike. Bloggen skal følge det meste, men vi er avhengige av noe inntekter slik at det blir god dekning av sesongen. Her er en spørreundersøkelse som jeg håper du kan svare på.

Denne spørreundersøkelsen deles på Lokalfotballens blogg og sosiale medier, og derfor håper jeg at den treffer flest mulig som leser bloggen jevnlig. Det tar deg to minutter å svare på undersøkelsen, og den vil gi meg veldig gode indikasjoner.

Ta spørreundersøkelsen

Dekke utgifter

Det å reise Romerike rundt koster en god del penger, såpass ærlig må jeg være. Det viktigste for meg er at dette går rundt, og gjerne litt slik at man kan utvikle bloggen.

Tankene mine rundt dette er å starte en slags brukerbetaling, men til en mye billigere penge enn diverse aviser. Det er selvfølgelig uaktuelt å stenge alt på siden, men jeg må finne en måte for å skaffe noen inntekter.

Bruk to minutter på spørreundersøkelsen. Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål, innspill eller tips til meg på espen@lokalfotballen.blog eller 45224573.

 

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 5. divisjon: Blaker – Aurskog-Høland 2

Blaker får besøk av naboen Aurskog-Høland 2 på herlige Bruvollen. Kampstart er 18:30, og du kan følge alt...

Direkte fra 4. divisjon: Skedsmo – Gjelleråsen 2

Det er toppkamp i 4. divisjon på Skedsmo. Serieleder Skedsmo møter serietoer Gjelleråsen 2. Følg alt direkte på...

Gjelleråsen slo hardt tilbake med storseier over Skjetten

Serieleder Gjelleråsen slo hardt tilbake med en sterk 4-1-seier over Skjetten, etter forrige serierundes tap mot Lillestrøm 2. Målet...

Direkte fra 3. divisjon: Skjetten – Gjelleråsen

Skjetten får besøk av serieleder Gjelleråsen til lokaloppgjør. Følg alt som skjer direkte på Lokalfotballen fra kl. 16:00.