torsdag, oktober 5, 2023

Ull/Kisa 2 sine unggutter løp over Eidsvold IF

Date:

Share post:

De unge gutta på Ull/Kisa 2 fortsetter sin frammarsj denne vinteren. Det ble en grei seier med 2-1 over et svakt Eidsvold IF.

Les også: Direkte fra kampen

Ull/Kisa har foran denne sesongen satt sammen en rekruttstall for sitt 2. lag i 4. divisjon. Stallen består av unge og fremadstromende gutter. Denne vinteren har jeg sett de i tre kamper, og de blir bedre og bedre.

Anført av midtbaneduoen Martin Søreide (var ikke med mot EIF) og Oliver Stenseth har Kisa gitt eldre spillere store utfordringer.

EIF best i starten, men så våknet unggutta

Mot Eidsvold IF fikk de en tung start. De ble presset tilbake, og de så ut som et vanlig G19-lag. EIF klarte ikke å holde presset lenge. Mye på grunn av tunge forfall i Jim Freddy Pedersen, Stian Halberg og Fredrik Kristiansen. I tillegg var ikke Espen Berg Ottesen helt i spillehumør heller.

Gultrøyene løp mye mer enn EIF, og de begynte å løpe over de. De skapte et par gode sjanser midtveis i 1. omgang, men en god EIF-keeper i Glenn Wilsgård stoppet de. Den ene var en fantastisk reaksjonsredning etter en avslutning fra åtte meter.

Like etter kom den fortjente scoringen til Kisa 2. Den raske spissen Sander Forø hadde plassert seg godt foran etter en god angrep på høyresiden. Forø bredsidet ballen i mål på det harde innlegget.

Løp over EIF

Ungguttene til Ull/Kisa 2 fortsatte å løpe over EIF i første omgang. Like etter halvtimen sprinter Forø seg fri innenfor sekstenmeteren. Der blir han revet ned og klar straffe.

Markus Høgbakken steppet opp og sendte Wilsgård til høyre og ballen til venstre.

Wilsgård fortsetter med sitt storspill, så det ebber ut med 0-2 til pause. Ettersom jeg reiste for å se Eidsvold Turn – Skjetten i pausen, så er det ikke like mye å skrive om den 2. omgangen.

Jevnere 2. omgang

Rapportene sier at det ble en jevnere 2. omgang. Eidsvold IF reduserte på straffe ved Magnus Iversen. Borsheim ble revet ned og Kisa 2 sin ene midtstopper fikk det røde kortet ettersom han var bakerste mann.

Ull/Kisa 2 vant dermed 2-1 mot Eidsvold IF, og de fortsetter sin gode utvikling.

 – Som du så 1. omgang hadde vi full kontroll og styrte kampen . Med litt bedre uttelling hadde vi satt tre mål og da hadde kampen vært drept. 2. omgang ble det mye rart. Myepå grunn av utvisningen. Konklusjonen blir at når vi er på vårt beste vil vi kunne slå alle lag og løpe de i senk, sier trener Oddvar Henriksen til Lokalfotballen.
 – Utfordringene blir at vi kan variere mye kampene igjennom. Vi vil mønstre alt fra 5 til 7 00-modeller i første 11ern og resten er juniorspillere. Rutinen mangler på laget, men 4, divisjon vil være en fin arena for disse spillerne i år, avslutter Henriksen.
Andre resultater

Gjerdrum fikk besøk av Gjelleråsen tidligere i dag. Hjemmelaget kom uten sin gode duo på topp, Marisu Rødsrud og Rolf Hushagen. Da blir det tungt, og det ble det. Gjelleråsen vant 5-0 etter scoringer av Joakim Hjelkerud 3, Brian Dibula og Vebjørn Sangnæs.

Skedsmo ble kontret i senk av Kråkerøy på Fredrikstad stadion. De fikk to kontringer mot seg før Nicklas Amundsen og Didrik Mostue fikk de tilbake i kampen. Kråkerøy avgjorde like før slutt til 3-2.

Lørenskog tok en sterk 2-1-seier over Ullern. Lars Følstad og Amir Dausch scoret målene. Kløfta vant 3-1 over Eidsvold Turn 2. Hawar Saleh og Adam Olsen 2 scoret for Kløfta. Unge Erik Ruud scoret for blåtrøyene.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Endelig seier for Sørumsand – Fjellhamar stoppet Rælingen

Det ble en herlig tredjesiste serierunde i 4. divisjon – Sørumsand vant igjen. Fjellhamar stoppet Rælingen. Sammendrag fra...

En fantastisk fotballkamp foran 300 tilskuere – AHFK tok tre poeng

Serieleder Aurskog-Høland vant 2-0 over Eidsvold IF i en fartsfylt og fantastisk fotballkamp på Bjørkelangen. Foran en fullstappet tribune,...

Direkte fra 4. divisjon: Aurskog-Høland – Eidsvold IF

Aurskog-Høland får besøk av Eidsvold IF til en skikkelig toppkamp. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Raumnes & Årnes med viktig seier – Gjelleråsen 2 ille ute nå

I den viktige bunnkampen vant Raumnes & Årnes 3-0 over Kløfta | GIF 2 fortsetter å tape i...