Spillselskap har Aurskog-Høland FK og Hauerseter som favoritter i 4. divisjon

1
999

Det er tre uker til seriestart i 4. divisjon. Nordicbet har nå lagt ut oddsen for avdelingen, og Aurskog-Høland og Hauerseter er favoritter.

Les også: Favorittene i 5. divisjon

4. divisjon forventes å bli en morsom og tøff avdeling denne sesongen. Det kom fem lag ned fra 3. divisjon som gjør det til en spisset 4. divisjon, blant annet Aurskog-Høland og Hauerseter.

Spillselskapet Nordicbet er som vanlig tidlig ute med odds på seriefavoritt. Jeg har skrevet ned noen linjer om hvert enkelt lag og med oddsen.


1 Aurskog-Høland FK 3,20

Rykket ned fra 3. divisjon, men imponerte periodevis. De har hatt en svak vinter med mange skader og mye sykdom. Klarer de å få plass de fleste skal de kjempe om seriegullet. Fortsatt samme stall med stort sett lokale gutter.

1 Hauerseter 3,20

Kom på plassen foran AHFK i fjor. Inn har Trond Lien kommet som trener, og han har ristet liv i klassespissen Remi Rød. En god del endringer på laget til denne sesongen, så kan ta litt tid å få alt på plass.

3 Strømmen 2 4,00 (endret seg til 2,75 etter at jeg skrev saken)

Det 2. laget de fleste av oss har trua på. Har flere gode unge spillere under 22 år som kan spille 4. divisjon. Var altfor lite kyniske i fjo og litt feil balansert, dermed rykket de ned. Kommer til å ende topp 3.

4 Gjelleråsen 5,50

Laveste oddsen på lag som var i 4. divisjon i fjor. Vant 4. divisjon og har mye bra på gang. Gode forsterkninger og trener enda mer. De kommer til å utfordre om serieseieren.

5 Ull/Kisa 2 10,00

Jeg tror Ull/Kisa 2 kommer til å ende høyt opp. De yngre spillerne har blitt et år eldre, og de virker solide. De kommer til å løpe i senk flere lag i 4. divisjon. Blander man inn to-tre fra OBOS-stallen kan dette bli veldig bra.

Jeg velger å sette noen kroner på Ull/Kisa 2.

6 Lørenskog 2 15,00

Usikkerheten i avdelingen. Får de inn noen spillere til vil de komme på øvre halvdel. Er det slik som det er i dag er det ikke topplag fordi stallen er for tynn. Utfordringen er hvordan de skal balansere dette laget og G19 Interkrets B.

Les også: Favorittene i 5. divisjon

7 Blaker 17,50

Det kan vel ikke gå bra i år? Jeg brant meg 100 ganger i fjor på tipsene mine, men spilte heldigvis lite på Blakers kamper. Fortsatt masse vilje og entusiasme. Holder det i år i en mye bedre divisjon?

7 Eidsvold IF 17,50

En imponerende sesong i fjor, og en knallsterk høst. Kommer med stort sett samme stall denne sesongen, hvor de har noen matchvinnende spillere foran og bak.

9 Raumnes & Årnes 20,00

Ikke lett å plassere R&Å denne sesongen. Stallen er så og si uforandret, og noen av de unge har blitt litt bedre. Gode bakover, men sliter fremover. Avhenger mye av Patrick Hansen har en god sesong.

Mads Hansen jubler etter scoring for Raumnes & Årnes (Foto: Espen Bråthen).

10 Skedsmo 2 25,00

Et av andrelagene jeg tror kan slite. De har laget en rekruttstall, slik som Kisa 2 har, og skal balansere 1. lag, rekrutt og G19 denne sesongen. Flere spennende spillere, men fortsatt trengs det litt forsterkninger i 3. divisjon.

11 Gjerdrum 30,00

Det store spørsmålstegnet denne sesongen. Har en herlig offensiv rekke, men usikre bakover på banen. Har også sliti med en god del skader og sykdom i vinter. Med alle klare og i draget kan de blande seg i toppen.

12 Kløfta 30,00

Klarte seg så vidt i fjor til tross for at Adam Olsen lekte inn over 30 scoringer. Karl André Hovde kommer inn som trener, og vi kommer garantert til å se et mer kynisk Kløfta-lag. Det vil gi de flere poeng, men ikke et topplag i år.

13 Eidsvold Turn 2 30,00

Her kommer Turn 2 med mange unge gutter. Flere av de er spennende, som blant annet Erik Ruud, hvis han ikke tar enda et steg og blir fast i 3. divisjon. Et lag som alltid plukker poeng her og der.

14 Fet 30,00

Slik det ser ut i dag så er de avdelingens svakeste lag. Det som er positivt er at de er bra med folk på trening og vil få et løft underveis i sesongen.

Les også: Favorittene i 5. divisjon

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.