Fjellhamar er favoritt i 5. divisjon i følge spillselskapet Nordicbet

1
1110
Jonas Flood med ballen for Fjellhamar mot Rælingen.

Oddsen på serievinneren i 5. divisjon er satt. Spilleselskapet Nordicbet er som vanlig tidlig ute, og Fjellhamar er nå favoritt til å vinne 5. divisjon.

Les også: Favorittene i 4. divisjon

På grunn av endringen av seriesystemet gikk fem lag ned til 5. divisjon, og det blir en tøff avdeling denne sesongen. Det er et par klare favoritter, og et fint spill på en outsider.

1 Fjellhamar 2,75

Oddsen startet høyere enn Rælingen, men noen har spilt Fjellhamar opp som favoritt. Røyk i den fantastiske kvalikkampen i fjor. Har beholdt de fleste, og fått inn Vegard Aaserud som er god i 3. divisjon. Kommer garantert til å være i toppen-

2 Rælingen 3,00

Satser på å rykke rett opp igjen etter nedrykket. Fikk beholde Adrian Tjernsli og da er mye gjort. Vant enkelt mot Fjellhamar i treningskamp i vinter, men begge lag hadde noen ute da. Det forventes at de blir i toppen.

3 Rømskog 5,50

Med den beste elleveren kan de kjempe i toppen. Bredden er derimot ikke god nok, og jeg tror de får en tøff sesong hvis skadene kommer. Var en stund usikkert om de kunne stille lag i år, men har fått på plass flere og nye og nygamle.

4 FUVO 2 10,00

Har forsterket godt i 3. divisjon, og da blir FUVO 2 også bedre. Bredden i FUVO gjør nå at de burde klare og gjennomføre en bedre sesong med 2. laget sitt.

5 Skårer 10,50

Jeg er veldig usikkert hvor de står. Endrer en god del på laget i treningskampene. De har noen klassespillere i 5. divisjon, men er ujevne. Bingo.

Les også: Favorittene i 4. divisjon

6 Nittedal 11,50

Fikk beholde Thomas Flemmen, og da blir de høyst sannsynlig med å kjempe om topp 5-6. De må få inn den samme given de hadde for to sesonger siden. Var elendig i fjor, dessverre.

7 AFSK 14,50

Sendte de fleste av Oslo-spillerne på dør, og satser mer på lokale gutter igjen. Smart trekk av klubben. De har fortsatt noen veldig gode spillere på 5. divisjonsnivå og 14,50 i odds er bra betalt. Får de flyt henger de med.

8 Flisbyen 14,50

Årets store spørsmålstegn. Har kanskje den beste elleveren, men trener ikke like hardt som noen av lagene over. De kan slå alle lagene i serien, men de kan også tape mot de fleste. Hvis de ønsker og vil rykke opp så gjør de det -så enkelt er det.

9 Sørumsand 14,50

Sørumsand kommer også til å være med i toppen. De var mye bedre enn AFSK i en treningskamp i vinter da begge lag hadde så og si full tropp. De er gode defensivt, men sliter litt i det offensive.

Det blir et spill på en av de tre klubbene over. Skulle ønske jeg kunne krype inn i hodet til André Myrvang i Flisbyen, men det er ikke så lett. Derfor setter jeg noen kroner på AFSK, ettersom de jakter en god spiss. Får de det er de med i toppen.

Sørumsand Saeed Rahim fyrer av skudd mot AFSK (Foto: Espen Bråthen).

10 Leirsund 14,50

Etter en litt laber sesong i fjor i perioder så har de noe på gang i år. De trener mer og har fått tilbake Eirik Holt. Klassespiller. Varierer en god del i prestasjonene, så det blir nok ingen topplassering.

11 Skjetten 2 14,50

Det er litt som FUVO med Skjetten. Inn har det kommet gode forsterkninger på a-laget, og det gir bedre rekruttlag. De har flere spennende unggutter som kommer til å få prøve seg.

12 Gjerdrum 2 25,00

Jeg er enig med Nordicbet her. Det blir en tung sesong for Gjerdrum 2. Masse unggutter og noen rutinerte ringrever skal spille kampene og det blir for tynt mot de fleste lagene over.

Les også: Favorittene i 4. divisjon

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.