Schøne dirigerte Sørumsand til seier mot Leirsund

0
787
Kim Schøne (t.h) og Mats Weinholdt har spilt sammen, og de har trent SIF sammen (Foto: Espen Bråthen)

Kim Schøne ble matchvinner i en målrik kamp mellom Sørumsand og Leirsund. Etter målfest i førsteomgang, ble det kun med Schønes scoring i 2. omgang.

Les også: Direkte fra treningskampen mellom Sørumsand og Leirsund

Dette var en fin pekepinn for begge lagene. Sørumsand er forventet å ligge i toppen, men Leirsund like bak. Begge lag har hentet inn gode forsterkninger. Sørumsand i Tobis Stokkebryn Jensen og Bojan Jakovic. Leirsund i Anders Fagerhus.

Mange feil i starten

Kampen åpent med mange pasningsfeil begge veier. Sørumsand best i starten, men Leirsund, anført av en strålende Eirik Holt, tok over utover i omgangen.

Like før kvarteret viste Fagerhus seg fram. Han er sterk i en duell og avslutter godt. Sørumsands keeper Kristian Lillebo redder, men Martin Paulsen er raskest framme på returen. 40 sekunder senere ligger ballen bak Leirsund keeper. Mats Weinholdt fikk stå alene på seksten meter. Ballen spratt rolig inn i borteste hjørnet.

Eirik Holt viste klasse for Leirsund mot Sørumsand (Foto: Espen Bråthen).

Eirik Holt fortsatt storspillet. Han dominerte mot Sørumsand gode midtbanespillere Magnus Kolbjørnsrud.

Fagerhus viser klasse

Når vi passerer 20 minutter smeller det fra Fagerhus igjen. En knallhard heading hører Lillebo bare susen av. Bortelaget opp i en fortjent 2-1-ledelse. Fem minutter senere stod det 2-2. Weinholdt sendte avgårde et slapt skudd, men Leirsunds keeper glapp ballen under seg.

Målene fortsatte å renne inn. Usynlige Saeed Rahim kom på et sjeldent løp og Leirsunds Andreas Gundersen felte den raske spissen. Straffen satte Rahim frekt inn med en Panenka.

 

Nå var det Leirsund som skulle komme med en rask utligning. Eirik Holt smalt inn et godt frispark foran SIFs mål. Keeper Lillebo mistet ballen etter en takling, som kanskje skulle vært frispark. Nok en gang reagerte Paulsen raskest og utlignet til 3-3.

Tunnel og tunnel

Eirik Holt avsluttet den første omgangen med to lekre tunneler på Weinholt. Det var det siste vi fikk se av Holt som tok seg en god pause i 2. omgang på benken.

Anders Henriksen løp på seg krampe like før slutt. Den så vond ut (Espen Bråthen).

Da tok Sørumsand over det meste av det som skjedde i Idrettsparken. Spesielt Magnus Kolbjørnsrud fikk mer plass og rom og imponerte med teknikken sin. Flere ganger kom han på gode raid, men dessverre ble det lite tellende ut av det.

Vinnermålet måtte komme

SIF skapte noen ålreite sjanser, mens Leirsund ikke hang sammen. Den andre omgangen ble veldig kjedelig. Heldigvis tok Sørumsand seg litt sammen på slutten og vi fikk et vinnermål. Rahim driblet keeper, men kom litt langt ned til høyre. Han fant Kim Schøne som stod perfekt plassert foran mål. Spissen smalt ballen i mål, og Sørumsand vant 4-3.

 

Alt i alt en fortjent seier til Sørumsand. De virket bedre trent enn Leirsund, og det så vi godt utover i 2. omgangen. Kolbjørnsrud hadde en veldig god 2. omgang og Olav Feby var solid.  Jørgen Tjernås hadde også noen gode raid med sin store fart. Rahim var en skuffelse på venstrekanten.

For Leirsund var Eirik Holt klasse i den tiden han spilte. Midtbanekollega Anders Henriksen var også god. Ruben Svorkmo ryddet godt opp i perioder. Martin Paulsen scoret to og jobbet hardt.

Uavgjort på Li

På Li kunstressbane spilte Gjelleråsen og Hauerseter 2-2. Målscorere var Emil Åkvåg og Ardijan Fera for GIF, og Marius Preber og Remi Rød for Hauerseter. Gjelleråsens Lars Billington stod i mål for Hauerseter på grunn av keeperutfordringen de har med to langtidsskader på begge keeperne.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.