onsdag, april 17, 2024

FUVO tok sin fjerde strake seier i treningskampene

Date:

Share post:

FUVO stilte med kun fire mann som startet forrige kamp mot Drøbak/Frogn, og det holdt til seier mot Ull/Kisas rekrutter. Fredrik Nilsen ble matchvinner med kampens eneste scoring.

Les også: Direkte fra treningskampen mellom FUVO og Ull/Kisa 2

FUVO kom til kampen med en gjeng unggutter sammen med rutinerte Fredrik Nilsen og Martin Skolbekken. Ull/Kisa 2 kom med rekruttlaget som inneholder flere spennende unggutter. Mest imponerende i denne kampen var midtbanespillerne Martin Søreide og Oliver Stenseth. De løp og løp, pluss flere gode detaljer som skapte sjanser. De gikk imidlertid tomme etter cirka 60 minutter.

Martin Søreide (t.v) i duell med Oscar Wang (Foto: Espen Bråthen).

Ull/Kisa 2 presset FUVO meget høyt de første 20 minuttene. De hang på som bare det og hadde korte avstander som ga de godt press. FUVO prøvde å trille seg ut uansett, selv om et par baller i bakrom hadde strekt Ull/Kisa 2. Det ga et par brudd i mot som Kisa kunne utnyttet.

– Ja, vi øvde mye på eget spill i denne kampen. Det var fokuset vårt. Vi kunne slått noen baller bak forsvaret, men vi hadde bestemt oss for å øve på eget spill, sier FUVOs trener Ørjan Heiberg til Lokalfotballen.

Sjansene kom

Det måtte en suveren enkeltmannsprestasjon til for å skape kampens første sjanse. Sondre Emilsen skled forbi tre mann og pasningen til Oscar Wang var god. Unge Wang kom skrått på mål, og avslutningen var for dårlig.

Nå slo FUVO noen baller i bakrom på raske Preben Finstad, og spissen kunne sendt FUVO i ledelsen to ganger. Begge gangene avsluttet han utenfor.

Som nevnte var Stenseth og Søreide gode for gultrøyene. Like før pause vant Stenseth ballen høyt oppe. En perfekt pasning til en fremadstormende Søreide. Unggutten brukte bredsiden da han avsluttet, men keeper Petter Rønningen reddet strålende.

Bra med tilskuere

Cirka 50 tilskuere trampet inn i kiosken i pausen, og der var det blant annet fastelavnsboller i kiosken. Det er innertier!

Det var cirka 50 tilskuere på treningskampen. Imponerende i kulda (Foto: Espen Bråthen).

Den andre omgangen ble en enkel reise for hjemmelaget. En skuffende Martin Skolbekken ble byttet ut og inn kom en mye mer bevegelig Oliver Nøvik. Han satte fart på FUVO.

Finstad – på godt og vondt

Preben Finstad fortsatte også å plage Ull/Kisas unge forsvar. Han løp seg fri noen ganger, og spesielt en situasjon kommer til å bli diskutert. Finstad løp seg fri på høyre, og alene med keeper feies han ned etter avslutningen. Klar straffe i min bok. Dommer Rune Løbersli vinket spillet videre. Finstad ble så irritert at han fikk tildelt det gule kortet etter protester.

Avslutningen ble reddet på streken av en Kisa-spiller.

23 minutter i 2. omgangen kom kampens eneste scoring. Sondre Emilsen slo en perfekt corner, og Fredrik Nilsen headet ballen i tomt mål.

I denne perioden har FUVO full kontroll. De får brudd høyt i banen hele tiden, og man ser at Ull/Kisa 2 er et juniorlag. De gjør mange feil og henger ikke helt sammen. Finstad kunne scoret tre mål alene i kveld.

Spennende unggutter

Kampen ebbet ut med en grei 1-0-seier til FUVO. Det var en dårlig kamp de frammøtte fikk se, men noen gode prestasjoner av flere gode unggutter på begge lag. Oscar Wang og Oliver Nøvik er spennende typer. Det samme er Stenseth og Søreide.

Preben Finstad med tommel opp. Fredrik Nilsen ble matchvinner (Foto: Espen Bråthen)

 

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 4. divisjon: Raumnes & Årnes – Blaker

Både Raumnes & Årnes og Blaker har hatt en tung start. Nå møtes lagene i 4. divisjon. Følg...

Direkte fra 3. divisjon: Skedsmo – FUVO

Skedsmo får besøk av FUVO i 3. divisjon til lokaloppgjør. Du kan følge alt direkte på Lokalfotballen fra...

Det første lokaloppgjøret i 3. divisjon – og full fotballfest på Romerike

Skedsmo får besøk av FUVO til årets første lokaloppgjør i 3. divisjon, og vi har tatt en prat...

Direkte fra 4. divisjon: Rælingen – Fjellhamar

I Marikollen møtes Rælingen og Fjellhamar i 2. serierunde i 4. divisjon. Følg alt direkte på Lokalfotballen fra...