De ti beste spillerne i 3. divisjon på Romerike

0
5461

11. Boblere

Det er fem, pluss Lillestrøm 2, sterke lag fra Romerike i 3. divisjon i 2017. Det å plukke ut de ti beste spillerne er ingen enkel oppgave – men det skal det ikke være heller. Mitt fokus er som vanlig helheten. Det holder ikke bare å være god på en ting. Det skal være vinnervilje og trøkk i tillegg til spisskompetanse.

Denne listen vil bli oppdatert to eller tre ganger i løpet av sesongen, og da vil også form ha mer å si.

Boblere: Amir Dausch ( Lørenskog), Jesper Kornbakk (Skedsmo), Armin Sistek (FUVO), Marius Edvardsen (Skjetten), Mathias Kvalheim (Lørenskog), Joakim Eyde (Skjetten), Magnus Tvedte (Skjetten), Truong Tran (Eidsvold Turn), Simen Rustadbakken (Skedsmo), Michael Singh (Lørenskog), Petter Rønningen (FUVO) og Arber Krasniqi (Skedsmo).

10. Kristoffer Trandum Nordlie

Eidsvold Turns ballsentral er nummer ti på lista. Nordlie stabiliserer Eidsvold Turn på en meget god blant flere gode offensive spillere. Gir også midtstopperne bedre arbeidsvilkår. God med ball, løpssterk og vinnervilje.

9. Andreas Castilla

Denne slepende teknikkeren på Skjetten tar 9. plassen. Skjettens drivkraft fremover på banen. Castilla er bevegelig og alltid trygg og god med ballen. Er også en god førsteforsvarer med sine kjappe bein.

8. Andreas Eriksen

Kraftspiss nummer to (bak mannen som er høyere opp) tar plass nummer åtte på liste. Har trøblet litt med skader i det siste, men ryktes å være tipp topp nå. Det blir vondt å møte han og Magnus Tvedte som stopper i år.

7. Kristoffer Langerud

Sjuendeplassen går til Skedsmos forsvarssjef. Langerud har en knalltøff spillestil og blandet med godt pasningsspill gjør dette til en klassestopper på dette nivået. Bra tempo i tillegg og kan brukes på midtbanen.

6. Mats Solberg

Sjefen i Lørenskog tar sjetteplassen. Midtstopperen er tøff og sterk og vond å møte når man er spiss. Mats blir viktig i år for binde det unge Lørenskog-laget sammen. Kommer til å danne et strålende midtforsvar med hjemvendte Vetle Rygh.

5. Fredrik Nilsen

Foto: Morten Heiberg / FUVO

Femteplassen går til FUVOs nye spillende assisterende trener. Nilsen har over 130 kamper for Strømmen og Kongsvinger i OBOS og går selvfølgelig rett inn elleveren. Rutinen blir veldig viktig.

4. Jon Erik Økland

Fjerdeplassen går til tidenes beste målscorer for Eidsvold Turn. Hengende spiss som scorer mye og mange målgivende – det må bli bra det. Er dessverre i «feil» gruppe i år også med Turn. Kommer til å komme topp 3 der.

3. Lars Jørgen Mork

Nummer tre er en herlig teknikker. Mork har et tyngdepunkt og et repertoar uten like i 3. divisjon med ballen. Mork skaper sjanser og masse målgivende, og et godt samarbeid med Didrik Mostue.

2. Didrik Mostue

Andremann er en stor sterk spiss som ødelegger forsvarsspillere. Mostue bøtter inn mål for Skedsmo hvert eneste år. Scorer fra alle mulige vinkler. Nærme kontrakt med LSK i vinter. Velger å bli i Skedsmo og med han på laget kan det bli opprykk.

1. Kim Brenna

Førstemann scoret flest mål av alle i 3. divisjon i fjor. Eksplosiv spiss som vinner to meter på deg tvert. Herlig avslutningsteknikk gir mange mål for FUVO, og som kommer til å holde de med i toppen av 3. divisjon.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.