De ti beste spillerne i 4. divisjon på Romerike

0
6562

11. Boblere

Dette har vært en veldig vanskelig, selvpålagt, oppgave å kåre de ti beste spillerne i 4. divisjon. Det er mange gode spillere i år. En slik liste kommer nok aldri til å bli helt objektiv, så det er etter beste evne at denne listen er satt opp. Jeg setter også stor pris på diskusjoner om listen. Listen vil bli oppdatert to eller tre ganger i år. Da vil form også ha en større betydning.

Hauerseter og Aurskog-Høland kom ned fra en tøff 3. divisjon og klarte seg meget bra der, så det sier seg selv at de har med flere spillere.

Les også: De ti beste spillerne i 5. divisjon på Romerike

Disclaimer: Jeg har lenge vært med rundt Aurskog-Høland FK. I fjor en god del mindre, og i år har jeg takket for meg i klubben. Det er viktig for meg i år og være objektiv rundt sakene jeg skriver.

Boblere: Mathias Hoftvedt (Aurskog-Høland), Martin Nordseth (Blaker), Ardijan Fera (Gjelleråsen), Patrick Hansen (Raumnes & Årnes), Marius Rødsrud (Gjerdrum), Thomas Ryden (Gjelleråsen), Magnus Hovde (Kløfta), Espen Søgård (Fet), Martin Lundemo (Hauerseter)

10. Martin Fjellheim

Evighetsmaskinen til Aurskog-Høland er nummer ti på lista. Jobber, jager og tråkker til i hver eneste kamp. Veldig viktig i presspillet til hvittrøyene som de har hatt suksess med under Arne Henrik Vestreng.

9. Martin Mathisen

Sjefen på Blaker. Jaktet hardt av både Skedsmo og Aurskog-Høland i vinter. Valgte å bli i moderklubben. God pasningsspiller, godt skudd og styrer rett og slett Blaker. Blir spennende å se han i to-spann med Dahlum Nilsen.

8. Espen Berg Ottesen

Nummer åtte er Eidsvold IFs midtbaneelegant. Har hatt trøbbel med skader de to siste sesongene og vært middels, men på høsten var han helt suveren. Scoret mål og mye målgivende i høst. Den viktigste bidragsyteren til at EIF kom på en litt overraskende 3. plass. Altfor lavt kommer alle til i EIF, som elsker EBO, til si.

7. Adam Olsen

Den lynraske spissen fra Kløfta er nummer sju. Spillestilen passet perfekt under Pettersen, så det blir spennende å se han under en litt mer strukturert og disiplinert Hovde. I tillegg til hurtigheten er han meget god foran mål. Jobber mye så får ikke vært med på alt i Kløfta.

6. Eirik Haugen

Midtstopperen tar sjetteplassen. Han holder sammen laget på en strålende måte. Dirigerer og styrer laget i to-spann med Lars Kopperud, og keeper Mathias Hoftvedt. God på defensive og offensive dødballer som er viktig. Tar gjerne en tur opp i angrep ellers også.

5. Remi Rød

Remi Rød til høyre er klare for fullt kjør i Hauerseter denne sesongen.

Femteplassen går til en etterlengtet comeback-mann. Spissen bøttet mål i flere år for Hauerseter. Nå er han tilbake for fullt. Bra tempo, herlig venstrefot og rett og slett en målsnik. Det er opp til bevis i år for å se han har samme nivå.

4. Marius Pande

På «Steira-plassen» (for de som kan litt langrenn) finner vi Gjelleråsens defensive midtbanespiller. Ballvinner, pasningsspiller og god duellspiller. Det er det man trenger som en skjerm foran forsvaret. Farlig angrepsvåpen også med sitt gode høyrebein.

3. Marius Preber

Marius Preber i midten her for Hauerseter.

Førstemannen på pallen er Remi Røds spissmakker. Preber og Rød sammen er kanskje 4. divisjons beste spisspar hvis ikke AHFK får i gang Østengen i år. En irrasjonell spiss som har tempo og er målfarlig. Trøkk i spillet også.

2. Martin Vestreng

Andremann er AHFKs offensive motor. Han har ti-talls målgivende til nummer en på lista. Vestreng har et strålende venstrebein og han er som regel over ti scoringer og det dobbelte med målgivende. Litt tempoproblemer i 3. divisjon viste det seg, men dominerer 4. divisjon.

1. Lars-Eirik Svardahl

Plass nummer en var den klart enkleste å sette opp. Svardahl er et godt stykke foran de andre på lista. Rask, scorer haugevis med mål og han er en helvetes førsteforsvarer. Hadde spilt seg inn på alle 3. divisjonslagene, og trente faktisk med Turn i vinter og sa nei til både de og Skedsmo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.