lørdag, september 23, 2023

Sivert Søreide er klar for Gjerdrum

Date:

Share post:

Keeper Sivert Søreide er klar for Ola Jørstads Gjerdrum. Han skal nå konkurrere med Roy Konterud om førstekeeper-plassen.

– Sivert er en ung spiller som selv tok kontakt med oss, og det er hyggelig. Han er reaksjonsterk og god med beina. Går inn som en av tre keepere i fin keepertrio sammen med Roy og Kenneth, sier Ola Jørstad om sin nye keeper.

Holdt nullen i debuten

Sivert kommer fra Ull/Kisa, og han er storebror til unge Martin Søreide som er med og trener i Ull/Kisas OBOS-stall. Sivert debuterte for Gjerdrum i treningskampen mot FUVO. Han spilte andreomgangen og holdt nullen.

– Jeg valgte Gjerdrum først og fremst fordi jeg var ute etter å spille seniorfotball og da på høyest mulig nivå. Derfor synes jeg Gjerdrum var midt i blinken. Fikk høre mye bra om klubben fra Adrian Panic og jeg kjente flere der fra før av så valget var enkelt. En veldig fin klubb som jeg tror jeg kan få mange muligheter i fremover, sier Sivert til Lokalfotballen.

Har du rykter eller en klar overgang ta kontakt med meg på 45224573, chat eller espen@lokalfotballen.blog.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 4. divisjon: Eidsvold IF – Hauerseter

Eidsvold IF jakter opprykk og Hauerseter jakter NM-kvalik. Dette lokaloppgjøret blir et knokkeloppgjør, og følg alt direkte på...

– EIF har høyest tetthet av klassespillere i 4. divisjon

Denne lørdagen braker Eidsvold IF og Hauerseter sammen, og trenerne tråkker til litt foran kampen. Kampstart er 13:00 Les...

Kommentarer og tips foran tirsdagens fotball på Romerike

Denne tirsdagen er det mye fotball rundt omkring på Romerike. Her er kommentarer og tips foran kampene i...

– Vi får betalt for tålmodigheten nå

Ny serieleder i 4. divisjon er Aurskog-Høland, og etter en svak start går det nå unna. Tålmodighet er...