Sivert Søreide er klar for Gjerdrum

Sivert Søreide har skrevet under for Gjerdrum (Foto: Gjerdrum).
Annonse

Keeper Sivert Søreide er klar for Ola Jørstads Gjerdrum. Han skal nå konkurrere med Roy Konterud om førstekeeper-plassen.

– Sivert er en ung spiller som selv tok kontakt med oss, og det er hyggelig. Han er reaksjonsterk og god med beina. Går inn som en av tre keepere i fin keepertrio sammen med Roy og Kenneth, sier Ola Jørstad om sin nye keeper.

Holdt nullen i debuten

Sivert kommer fra Ull/Kisa, og han er storebror til unge Martin Søreide som er med og trener i Ull/Kisas OBOS-stall. Sivert debuterte for Gjerdrum i treningskampen mot FUVO. Han spilte andreomgangen og holdt nullen.

– Jeg valgte Gjerdrum først og fremst fordi jeg var ute etter å spille seniorfotball og da på høyest mulig nivå. Derfor synes jeg Gjerdrum var midt i blinken. Fikk høre mye bra om klubben fra Adrian Panic og jeg kjente flere der fra før av så valget var enkelt. En veldig fin klubb som jeg tror jeg kan få mange muligheter i fremover, sier Sivert til Lokalfotballen.

Har du rykter eller en klar overgang ta kontakt med meg på 45224573, chat eller espen@lokalfotballen.blog.

Annonse

SVAR

Skriv inn din kommentar
Vennligst fyll inn ditt navn her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.