De ti beste spillerne i 5. divisjon på Romerike

2
4836
Foto: Espen Bråthen

11. Boblere

Hvem er 5. divisjons beste spillere? Februar er tidlig, men her settes årets første liste. Den vil bli oppdatert to eller tre ganger i løpet av sesongen. Kriteriene nå er kvaliteten på spilleren – enkelt og greit. Det holder ikke å ha bra teknikk, man må ha mer for å komme på listen. Det er helheten som teller.

5. divisjon er meget bra i år og det er mange spennende spillere. Her er en liste over de som nesten kom med.

Boblere: Thomas Flemmen (Nittedal), Magnus Kolbjørnsrud (Sørumsand), Jørgen Jovall Dahl (Rømskog), Patrick Stensrud (Flisbyen), Petter Larsen (Fjellhamar) Thomas Halstensen (Flisbyen), Anders Fagerhus (Leirsund), Jøran Sandby (Rømskog), Tor Rydning (Fjellhamar), Tommy Fjellheim (Rælingen), Halfdan Roth (Fjellhamar)

10. Saeed Rahim

Førstemann ut er den raske spissen i Sørumsand Saeed Rahim. Hurtighet er viktig i 5. divisjon. Rahim er blant de raskeste. Det blir det mange mål av. Ingen naturlig målscorer, men kommer til mange sjanser. Noe svakere i høst etter skaden så må løsne i år hvis han fortsatt skal være med.

9. Tom Andre Lia

Nestemann er Tom André Lia på Fjellhamar. Ble kåret til årets spiller i Fjellhamar i 2016. Haugevis med målgivende (21 totalt). Løpssterk ving med god fart og god høyrefot.

8. Eirik Holt

Foto: Leirsund på Twitter.

Nummer åtte er Leirsund Eirik Holt. Teknikker som er tilbake i den gulgrønne drakta til Leirsund. Prøvde seg i Skedsmo i høst. Klassespiller 5. divisjon, og som klubben sier så trener han veldig bra om dagen.

7. Szymon Krolikowski

På sjuende er det en comeback-mann. AFSKs Szymon Krolikowski er en lynrask offensiv spiller. Tilbake etter en liten hvilestund fra fotballen, og skal bli spennende å se formen og nivået. Strålende venstrebein, og kommer til å bli viktig for grønntrøyene.

6. Håkon Lundberg

Sjettemann på listen er Håkon Lundberg. Limet i AFSKs forsvar. Duellsterk og god med ballen. Skal ikke se bort fra at han spiller litt midtbane i år også. Passer perfekt som høyre stopper i 3-5-2-formasjonen til AFSK.

5. Hans Petter Bergquist

Nummer fem er rømsjingen Hans Petter Bergquist. Bøttet inn mål i 4. divisjon for et nedrykkslag i fjor. Trener nå med Aurskog-Høland FK, men hjertet er i Rømskog så en overgang er usikker. Suveren i lufta og god foran mål.

4. Kim Hunstad

Fjellhamars spillende trener Kim Hunstad får den leie 4. plassen. Stabilisatoren på Fjellhamars midtbane. Vinner nesten alle dueller han er involvert i. Meget viktig på både defensive og offensive dødballer for de hvite.

3. Robert Krolikowski

Førstemann på «pallen» er AFSK midtbanemotor Robert Krolikowski. En av de beste signeringene i sommer. Har blitt motoren hos AFSK, og er en dyktig pasningsspiller og står alltid riktig plassert.

2. Alexander Birkeland

Foto: Ragnhild Nøst / Flisbyen BK

Sølvet går til Alexander «Beistet» Birkeland. På dette nivået er han en fantastisk spiller. Rask, masse trøkk og målfarlig. Knallgod når han var skadefri i fjor. Nå nyoperert og snart frisk, så da blir han et helvete å møte i år.

1. Adrian Tjernsli

Adrian Tjernsli blir i Rælingen (Foto: Espen Bråthen)

5. divisjons beste spiller er Rælingen Adrian Tjernsli. For en herlig spiller. Teknisk, løpssterk og pasningsspiller. Et lite minuset er at han ikke er så god foran mål, men i forrige treningskamp scoret han fire mål. Løsner det i serien skyter han Rælingen til serieseier.

Hvem mener du er den beste spilleren i 5. divisjon?

[socialpoll id=»2420716″]

2 COMMENTS

    • Henrik blir bedre og bedre. God spilleforståelse og blitt en god skuddstopper. Han er litt ukonsentrert iblant. Tar han nytt steg nærmer han seg.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.