Effektive Lørenskog med lærebokmål senket Aurskog-Høland

0
661

Med sin kontringsstyrke og raske pasningsspill senket Lørenskog Aurskog-Høland i løpet av 15 minutter på Rolvsrud.

Les også: Direkteoppdateringer fra Lørenskog – Aurskog-Høland

Bortelaget Aurskog-Høland tok ledelsen 1-0 ved den meget gode spissen Lars-Eirik Svardahl. AHFK vant ballen høyt etter mye trilling fra Lørenskog. Svardahl løp fra midtstopperne og satte ballen i mål alene med keeper.

Lørenskog og Torres tok helt av

Det var stillingskrig i ti minutter før Lørenskog eksploderte. De neste 15 minuttene overkjørte Lørenskog hvittrøyene. AHFK ble for høye i presset, pluss at de presset feil og hang ikke sammen. Utligningen kom etter 5-6 raske pasninger framover i banen. Mathias Kvalheim slo et perfekt innlegg til prøvespiller Alvaro Torres. Han bredsidet ballen i mål. 2-1 kom fem minutter senere. Ola Vestreng blir dytta i bakken og klart frispark, men dommer lot spillet gå. Kvalheim kunne dermed storme ned venstresiden, og nok en gang ga innlegget scoring for Torres på bakerste.

Alvaro Torres scorer sitt tredje mot Aurskog-Høland (Foto: Espen Bråthen).

Den tredje scoringen kom også fra venstresiden. Kvalheim med innlegg som Singh prøver å avslutte, men ballen triller i beina til Torres. 3-1 og alle scoringene av Torres. Man skulle tro det var Fernando vi så der ute.

Effektive og nydelige mål

Før pause kom også 4-1. Nå var Torres arkitekten. Han dundret ned høyresiden og slo et godt innlegg. En strålende Michael Singh hælsparket ballen i mål. Nydelig.

Sju sjanser og fire scoringer var mer enn godkjent for Julian Madsen gutter.

Les også: Bilder fra kampen

Den andre omgangen ga færre mål, og en mye jevnere kamp. Mats Solberg prøvde seg igjen i midtforsvaret til Lørenskog etter kneskade. Lørenskog er heldige at dommer lar Amin Dausch spille hele kampen etter flere forseelser, men man får skylde på at det er treningskamp.

Amin Dausch var i flere tøffe dueller (Foto: Espen Bråthen).

Singh og Svardahl var gode

5-1 setter Michael Singh inn. Han har tatt et par steg i vinter, og blir utrolig spennende å følge i år. Aurskog-Høland reduserer en gang. Svardahl drar av en mann og med tre mann mot seg triller han ballen til Ola Vestreng, og han er alene med keeper. Kaldt og rolig triller han ballen ned til venstre for Drevland i Lørenskog-buret.

Michael Singh og Alvaro Torres (Foto: Espen Bråthen)

Begge lag skaper noen småsjanser men det ebber ut med en fullt fortjent Lørenskog-seier. Med Alvaro Torres som den store spilleren. Singh viste seg fram. Kvalheim med sitt store tempo kommer til å skape mye trøbbel i år. For AHFK var Svardahl klart best. Blir uhorvelig mange mål på han i år hvis han fortsetter som i dag. Det var skuffende å se AHFK så å si kollapse i den perioden Lørenskog herjet.

– Bra treningsøkt, og selv om vi varierer stort i løpet av de 90 minuttene, så scorer vi fem mål etter fine angrep som et tatt rett ut av læreboka. Vi ser også at vi har litt å ta tak i. For vi kan ikke fortsette å gi bort 2-3 mål i hver eneste kamp. Heldigvis har vi fortsatt litt tid før alvoret begynner, så det skal vi få på plass, sier Lørenskogs trener Julian Madsen.

I bortelaggarderoben var det litt mer bekymring, men de hang godt med i store deler av kampen.

– Bra gjennomkjøring for oss. Lørenskog rykket ned fra 2. divisjon i fjor, og bør kjempe i toppen i 3. divisjon. Vi spilte med høyere risiko enn vi ville gjort i serien, og ble straffet hardt for det før pause. I 2. omgang justerte vi press og dybde i midtbaneleddet. Da jevnet kampen seg ut. 1-1 i 2. omgang. Mye er bra, og mye må bli bedre, sier Aurskog-Hølands trener Arne Henrik Vestreng til Lokalfotballen.

Andre resultater:

Eidsvold Turn – Kråkerøy 2-2 (Dabove og Teigland)
Eidsvold Turn 2 – Gjelleråsen 2-6 (Trøen og Woldsnes for ET2, Pande 2, Normann 2, Lindviksmoen og Dibula for GIF)
FUVO – Oppsal 6-3 (Brenna 2, Sistek, Bentsen og to selvmål)
Rælingen – Leirsund 4-0 (Tjernsli 4)
Sander – Blaker 1-3 (Her scoret faktisk Torbjørn Dahlum Nilsen for Blaker…)
Kongsvinger 2 – Skårer 1-4
Eidsvold IF – Raufoss Jr 6-0 (Kristiansen (2), Iversen, Borsheim, Lundahl og Fjeld)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.