Den offensive spilleren Adrian Panic forlater Ull/Kisa til fordel for Gjerdrum. Nå får Ola Jørstad og de gule mer å spille på fremover.

Les også: Klare overganger i lokalfotballen

Unggutten har trent med Gjerdrum i det siste, også har han bestemt seg for å gå til Gjerdrum. Panic har spilt en god del for Ull/Kisa 2 i 3. divisjon, pluss mye juniorfotball der. Trener Ola Jørstad er meget fornøyd med å ha Panic på plass.

– Han passer fint inn i profilen vår med sultne unge gutter. Han ønsket å prøve noe nytt og da stod vi klare. Vi får inn en teknisk god spiller som jeg tror vi får mye glede av til året. Og vi får flere offensive strenger å spille på, sier Ola Jørstad.

Sterk offensiv og jakter en stopper

Gjerdrum får nå en sterk firer på topp i Rødsrud, Hushagen, Solheim og nå Panic.

Jørstad og Gjerdrum jakter fortsatt på en stopper for å erstatte Vebjørn Sangnæs som gikk til Gjelleråsen.

SVAR

Skriv inn din kommentar
Vennligst fyll inn ditt navn her