– Målet er å spille i OBOS med Ull/Kisa

1
941
Martin Søreide (f.v), Mikael Gulliksen og Fredrik Ullersmo fikk sin a-lagsdebut i februar 2017 (Foto: ulllkisafotball.no).

Jessheim-gutten Martin Søreide er på full fart inn i Ull/Kisas OBOS-stall. 16-åringen har debutert for a-laget, og nå skal han ta nye steg.

Les også: Ull/Kisa smalt inn 17 mål mot AFSK

Allerede som 15-åring debuterte Martin for Ull/Kisa 3 i 3. divisjon. I høst spilte han de fleste kampene, og det har gitt en god utvikling.

– Jeg synes 2016 var et bra år for rekruttlaget til Ull/Kisa. Mange spillere fikk utviklet seg godt og spilte på en bra nivå i kamphverdagen i 3. divisjon. 2016 har også gitt et godt grunnlag for 2017-sesongen, og jeg tror vi kan gjøre det godt i 4.divisjon, sier 16-åringen Søreide til Lokalfotballen.

Utviklet seg mye i 2016

Med sin gode mentale styrke og et duellspill man er nødt til å ha i dagens fotball, så debuterte han i februar for a-laget i kamp.

– Jeg føler jeg hadde en god sesong i fjor. Spilte meg inn på rekruttlaget til Kisa, og fikk muligheten til å hospitere med A-laget. Jeg utviklet meg mye i 2016 og føler jeg ble en mer moden spiller i løpet av 2016, forklarer Martin om sin egen utvikling.

– Høydepunktet i 2016 var nok debuten på rekruttlaget. Men, jeg vil si at a-lagsdebuten mot AFSK toppet den, sier Søreide som likeså godt scoret hat-trick i debuten.

Hva er dine styrker på fotballbanen?

– Mine største styrker som spiller er min mentale styrke samt duellspillet mitt. Jeg kan spille i flere posisjoner men trives best som midtbanespiller eller midtstopper, svarer Martin.

Søreide trener nå med OBOS-stallen til Ull/Kisa. Unggutten får gode tilbakemeldinger fra trener Vegard Skogheim.

– Martin er et av de talentene vi har tro på i Ull/Kisa. Han er dedikert og trener godt, og hvis han forvalter sitt talent på riktig måte kan det være en meget spennende spiller for fremtiden, sier Skogheim til Lokalfotballen om Søreide.

Det er gode tilbakemeldinger til Søreide, som har en klar målsetting for 2017.

– Målet for sesongen er å debutere for A-laget til KISA i enten cup eller OBOS .

Martin er, sammen med flere lovende unggutter i Ull/Kisa, virkelig på vei opp og frem. Rekruttstallen, som skal spille i 4. divisjon, består stort sett av juniorspillere. De vil få en fin utviklingsarena i årets gode 4. divisjon.

– Min beste medspiller er nok Oliver Stenseth. Han er utrolig god med ballen og har fantastiske pasninger. Han har et godt overblikk og jobber utrolig hardt på banen, roser Martin om lagkameraten sin i Ull/Kisa.

Han er klar på hvem den beste spilleren i 3. divisjon er.

– Jeg har ikke spilt så mange kamper i 3. divisjon, men Lars Jørgen Mork er nok desidert den beste i 3.divisjon, sier Søreide.

Nå venter det spennende oppgaver for Søreide og Ull/Kisa. De spiller NM-kvalik for G19 om dagen, og der ser det ut til at de kan komme seg dit. Videre kommer vi garantert til å se unggutten i årets 4. divisjon, og forhåpentligvis får vi se han i senior-NM eller best av alt i OBOS.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.