mandag, mars 27, 2023

Essediri krever 100% tilstedeværelse av gutta

Date:

Share post:

Eidsvold Turn kommer til å få en dedikert trener i Karim Essediri. Tilstedeværelse, konsentrasjon og innsats er tre stikkord for å introdusere Essidiri.

Les også: Karim Essediri inn som trener i Eidsvold Turn

37-åringen kom til Tromsø i 2001 og slo til etter hvert i norsk fotball. Fransk-tunisieren ble hentet av Per Mathias Høgmo til Rosenborg i 2006, og han deltok i VM-sluttspillet det året.

Dedikert trener med krav

Essediri kom til Romerike  og Lillestrøm i 2007. Det ble 100 kamper på midtbanespilleren, før han tok trenerkurs og har trent aldersbestemte lag i LSK. Nå skifter han beite til Eidsvold Turn og blir sidestilt trener med Jon Slaatsveen.

– Jeg er enn dedikert trener som stiller krav til meg selv og spillerne. Jeg er engasjert og lever fotball. Dessuten er jeg opptatt av 100 % tilstedeværelse, konsentrasjon og innsats i alt vi gjør, sier Essediri til Lokalfotballen.

Ønsket nye utfordringer

Det er flere som har reagert på at Essediri forlater Lillestrøm etter at han har fått gode referanser fra fotballmiljøet i Lillestrøm.

– Jeg hadde rett og slett lyst på nye utfordringer og dette passer meget bra, forklare Karim.

Karim Essediri hilser på Eidsvold Turns spillere på første trening (Foto: Eidsvold Turn På Nett).

Nå skal Essediri være sidestilt trener med Jon Audun Slaatsveen, og begge to gleder seg til et godt samarbeid.

– Veldig glad for å få med Karim. Han har masse rutine, erfaring fra toppfotballen og kan gi oss nye og viktige impulser. Jeg har vært alene i fem uker nå, og det er mye jobb alene, sier Slaatsveen.

De to får et delt ansvar, og det er ikke alltid en enkel jobb.

– Jeg er kun opptatt av at vi skal gjøre Turn så bra som mulig, og liker å jobbe i team hvor vi kan utveksle ideer og spille hverandre gode. Vi er begge opptatt av å utvikle eget spill i første rekke, sier Slaatsveen.

Essediri er helt enig med sin nye trenerkollega.

– Viktigst for meg er å tilføre mine kompetanser og bidra med min spillererfaring så helheten blir best mulig. Samarbeidet med Jon blir viktig og vi har komplementær kompetanse, sier Essediri.

Gode ballspillere

Essediri ønsket seg nye utfordringer og det får han i Turn. Laget seilte gjennom 3. divisjon i fjor, og avdelingen de får i år er tøff. Uansett er det forventet at de skal kjempe i toppen.

– Målsettingen har vi ikke diskutert i detalj ennå. Vi er godt lag med mange gode ballspillere. En klubb og ett lag med en spillestil som passer meg, så det er en spennende utfordring, avslutter Essediri.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Blir det mer moro for Skjetten i NM?

2. kvalikrunde møtes Sørumsand og Skjetten til det eneste lokaloppgjøret. Skjetten er favoritter, men kan Sørumsand overraske? - Vi...

Oppsettet til 2. kvalikrunde i NM er klart

Fire lokale lag er klare for 2. kvalikrunde i NM, og nå drømmes det om 1. runde. Se...

Direkte fra NM: Eidsvold IF – Skjetten

Eidsvold IF får besøk av Skjetten i 1. runde i NM-kvalik. Kampstart er 19:00, og du kan følge...

Skjetten er favoritter mot Eidsvold IF – mange spillere har fått prøvd seg i vinter

Favoritten Skjetten skal opp til Eidsvold IF, og begge lag varsler om ålreit oppkjøring. Lokalfotballen følger kampen direkte...