Karim Essediri inn som trener i Eidsvold Turn

0
1021
Jon Audun Slaatsveen og Karim Essediri er trenerduoen for Eidsvold Turn i 2017 (Foto: Eidsvold Turn På Nett).
Karim Essediri går inn som trener sammen med Jon Audun Slaatsveen for 3. divisjonsklubben Eidsvold Turn. Den tidligere Tippeliga-spilleren kommer fra LSK.
Essediri har de siste årene trent aldersbestemte, blant annet G14 og G15, i Lillestrøm Sportsklubb. Han har UEFA A-lisens,
– Han er svært motivert for oppgaven i Turn og gleder seg til å bli kjent med klubben, spillere og ledere. I tillegg til trenerduoen er det klart at Trond Martinsen får med seg Kim Madsen som lagleder den kommende sesongen. Terje Røsrud fortsetter også som fysioterapeut, skriver Eidsvold Turn på sin hjemmeside.
Ettårskontrakt for Essediri
Fransk-tunisieren har blitt enig med Turn om en ettårskontrakt på Myhrer. 37-åringen var tilstede på a-lagets trening på tirsdag og møtte spillerne.
 – Vi er veldig fornøyde med å få på plass dette trenerteamet. Jon som lokal med høy trenerutdanning og kjenner klubben ut og inn, samt Karim som kommer utenfra med nye impulser, bred spillererfaring fra høyt nivå samt svært gode referanser, sier Wegard Bakkehaug i Eidsvold Turn til Lokalfotballen.

Dermed tar Essediri over etter Tomas Halvorsen. Halvorsen er klar som assistent for Vegard Skogheim i Ull/Kisa.

Karim Essediri hilser på Eidsvold Turns spillere på første trening (Foto: Eidsvold Turn På Nett).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.