Ull/Kisa smalt inn 17 mål mot AFSK i showkamp

0
1431
Ull/Kisa vant 17-0 i showkampen mot AFSK (Foto: Espen Bråthen)

To sponsorer la til rette for showkampen mellom AFSK og Ull/Kisa. Showkamp og showkamp, sa Ull/Kisa og de kjørte over AFSK i samtlige minutter.

Les også: Direkte fra AFSK mot Ull/Kisa

Det skal være stor forskjell på OBOS-lag og 5. divisjon. Forskjellen var til grader så stor så flere av AFSKs spillere regelrett ga opp i perioder. Et par ga totalt blanke underveis.

Klassespillere hos Ull/Kisa

Ull/Kisa tok dette som en god treningsøkt. Gode spillere som Kristoffer Ødemarksbakken og Ole Andreas Nesset holdt lekestue mot de stakkars grønntrøyene. De kjørte høyt press og ga ikke AFSK et sekund hvile. Når AFSK velger å spille seg ut mot en så god motstander blir det ekstra ille. Mot en slik motstander må de slå langt og være kyniske. Det ble ingen læring for de denne kvelden.

Allerede etter sju minutter satt den første, og strengt tatt burde ha scoret et par mål før det. Kristoffer Ødemarksbakken klinket ballen i mål, via stolpen, fra 20 meter. Nydelig scoring.

Minuttet etter scoret Ull/Kisa sitt andre, men det så ikke dommer eller assistent. Stensby banket til og ballen smalt i tverrliggeren og på riktig side av streken før den spratt ut. Ballen var klart inne.

2-0 til Kisa kom uansett like etter. Venstreback Kasper Rognerud spilte vegg med Jonas Fjeldberg, og alene med keeper banket Rognerud ballen i lengste hjørnet.

Keeper Michelsen med gode redninger

Det rant på med sjanser. AFSKs keeper Henrik Michelsen var lagets klart beste til tross for 17 baklengs. Han hadde flere strålende redninger. Flere baller gikk som fet flipperspill foran Michelsen i perioder, og både Simen Kristiansen og Patrick Andreassen reddet på streken noen ganger.

Bortelagets tredje og fjerde scoring satte Nesset inn. Begge etter målgivende fra Ødemarksbakken. Jeg tipper Anders Presterud og Håkon Lundberg fortsatt er småsvimle etter Ødemarksbakkens herjinger. Herlig fotballspiller med tempo, teknikk og trøkk.

Ødemarksbakken med lekestue

Nummer fem satte Ødemarksbakken inn selv. Han vant ballen høyt, lekte seg med et par finter, før ballen lå i nettet.

Pausen kom god for oss alle. Vind, som vanlig, og minusgrader gjorde det kaldt på Aursmoen.

Den andre omgangen ble nesten en parodi av en fotballkamp. Kisa kjørte totalt over AFSK og målene rant inn. Noen AFSK-spillere ga helt opp.

Debutanter scoret
Jonas Fjeldberg herjet på høyresiden. Her henger AFSKs Lasse Melby seg på (Foto: Espen Bråthen).

Jonas Fjeldberg banket inn de to neste fra sin høyrekant. A-lagsdebutant Martin Søreide satte inn Ull/Kisas åttende på en retur. Torp trillet inn de to neste etter mye fint spill av bortelaget. 16-åringen Søreide plasserte nummer 11 mellom beina til Michelsen og i mål og deretter en til for å fullbyrde sitt hat-trick. Storscorer Nesset smalt deretter inn to kjappe, før debutant Fredrik Ullersmo scoret Kisas mål nummer 16. Niklas Sandberg avsluttet målfesten med Ull/Kisas 17 scoring i denne showkampen.

AFSK startet kampen med godt press, men de forstod tidlig at dette ble for tøft. Keeper Michelsen klarte seg bra, og man kan se at Robert Krolikowski er en god spiller. Resten var det for høyt nivå for.

Det var også få tilskuere på den kampen, men slik er det kanskje i kaldt vær i februar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.