mandag, desember 5, 2022

Markus Kaasa klar for Gjelleråsen

Date:

Share post:

Gjelleråsen fortsetter å forsterke foran sesongen i 4. divisjon. Spissen Markus Kaasa har i dag skrevet under for grønntrøyene.

Les også: William Berg klar for Gjelleråsen

Kaasa, som er sønnen til Kjell Roar, har trent med Gjelleråsen den siste tiden, og han imponerte, og scoret, i lørdagens treningskamp. Han kommer fra Strømmen, men har stort sett spilt i moderklubben Abildsø.
– Jeg valgte Gif fordi det er en bra klubb med unge, gode og ikke minst hyggelige folk. Jeg ble positivt overrasket over nivået til spillerne og hvor seriøs klubben er. De har ambisjoner og det liker jeg, sier Kaasa til Lokalfotballen.

Gjelleråsen er fornøyde med signeringen.

– Vi har jaktet en spiller til i angrepsrekka, og etter å ha hatt Markus på et par økter så vi fort at han var den rette! En herlig type som gir og krever på banen, samtidig som han sosialt er perfect match, sier Raymond Johansen i Gjelleråsen om den nye spissen.

Hva er målsettingen i år, Markus?

– Målene mine er å få så mye spilletid som mulig, samt score minst 15 mål. Etter en lang og tung periode med skadeproblemer ønsker jeg å få spilt på meg selvtillit, og prøve å bidre med noe positivt for GIF. Vi har ett bra lag og jeg tror vi kan overraske mange i sesongen som kommer, avslutter Markus.

Sønner til kjente spillere

Dermed har Gjelleråsen hentet sønnen til Kjell Roar Kaasa og sønnen til Henning Berg. Hvilken sønn henter de neste gang?

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

– Jentene fortjener så mye mer, og det skal Lørenskog sørge for fremover

Med flere viktige brikker på plass skal Lørenskog satse på jentene og kvinnene fremover, selvfølgelig samtidig som fokuset...

Nå er oversikten for NM klar for de lokale lagene

Norges Fotballforbund har nå lagt ut oversikten på hvilke lag som får NM og de som får NM-kvalik. Her...

Ryktebørsen i lokalfotballen på Romerike – det tar av i november

Nå tar ryktene helt overhånd på Romerike. Det sendes «brev» både hit og dit. Her kommer et knippe...

Direkte fra sluttspillet i inne-KM 2023

Nå er det alvor i LSK-Hallen. Det er sluttspill, og Lokalfotballen følger alt direkte. Moroa starter tidlig, men...