Ryktebørs fra fotballen på Romerike i februar

0
1719

Nå begynner det å haste litt for de lokale klubbene med nyervervelser foran sesongen. Det nærmer seg seriestart og greit å spille inn nye spillere Her er noen rykter.

Vetle Andersen ryktes på vei tilbake til Ull/Kisa fra Hauerseter. Unggutten vil da gå inn i rekruttstallen til Kisa.

Les også: Klare overganger i lokalfotballen på Romerike

Petter Sannerud er klar for Raumnes & Årnes. Det ryktes også at bror Andreas Sannerud er på vei til blåtrøyene.

Najib Javed trener med Eidsvold Turn om dagen. Den gode midtbanespilleren spilte i Hasle Løren i 2016.

For Skedsmo skjer det litt om dagen. Jesper Kornbakk er klar, og nå trener Edvin Asani med de hvite. Asani fikk ikke ny kontrakt med Ull/Kisa, og nå er han på klubbjakt. Akkurat nå er Skedsmo i førersetet. Også Egzon Statovci trener med Skedsmo om dagen.

Ruben Grensemo har trent både med Hauerseter og Skedsmo. Han spilte også litt for Skedsmo mot Strømsgodet 2 i forrige treningskamp.

En takket nei

Meget gode Machmoud Laham trente med moderklubben Skjetten og har bestemt seg nå. Det ble dessverre Fram Larvik på den gode midtbanespilleren. Ole Moltzau skal trene med Martin Wikers gutter den nærmeste tiden. Wiker ønsker inn to spillere til før seriestart.

Les også: Treningskamper i lokalfotballen 2017

Aurskog-Høland har ikke gitt opp Hans Petter Bergquist. Spissen trener i disse dager med gjengen fra Høland og Bjørkelangen.

4. divisjon-lagene ønsker å forsterke

Karl André Hovde begynner å få kontroll over Kløfta-stallen. Både Eivind Svalestad og Stian Nygård ryktes inn hos sebraene. Også Stian Linderoth-Jensen har trent med de, men ingen avgjørelse er tatt.

Markus Kaasa spilte, og scoret, for Gjelleråsen i en treningskamp i helgen. Spilleren som dessverre har vært plaget av skader er forhåpentligvis på vei til Romerike igjen. Sønnen til Kjell Roar Kaasa var på utlån til Abildsø fra Strømmen i fjor.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.