torsdag, april 18, 2024

– Mitt langsiktige mål er å ta steget opp i en av de to øverste divisjonene

Date:

Share post:

Jesper Kornbakk var en jaktet mann på Romerike da det ikke ble en fortsettelse i Lillestrøm. Nå har Skedsmo vunnet drakampen, og Jesper har en klar målsetting.

Les også: Klare overganger i lokalfotballen på Romerike

Allerede som ung gutt så man at Jesper hadde potensial ute på fotballbanen. Som 15-åring debuterte han for Sørumsand mot Rømskog/Setskog. Det ble til og med en scoring for Jesper i 4-1-seieren. Både Torbjørn Vitsø (KIL) og Simen Melby (Strømmen) spilte den kampen, og sammen med Vidar Øverland (Strømmen), Benjamin Furberg (Strømmen) og Jesper hadde Sørumsand veldig mye spennende på gang.

Nedrykk og klubbytte for Kornbakk

Dessverre for rødtrøyene endte det med nedrykk til 5. divisjon, og alle de unge gutta forsvant til større klubber. Kornbakk var den eneste av de som gikk til Lillestrøm. Der har han spilt i to år, og har fått gode utfordringer.

Likevel spilte Jesper 12 kamper for LSK 2 i 2. divisjon i 2015, og 12 kamper i 3. divisjon i fjor. Den tidligere sentrale midtbanespilleren har blitt brukt mer som spiss i LSK, og han hadde en god sesong i fjor med 13 scoringer i 3. divisjon.

På Lillestrøm G19-lag ble det også mange scoringer for 19-åringen.

 – Magefølelsen avgjorde

Nå er det nye utfordringer for den sympatiske Sørumsandingen. Hardtsatsende Skedsmo er neste stoppested.

– Det var magefølelsen som avgjorde valget. Det ble Skedsmo på grunn av det gode miljøet, kort reisevei og god kamparena, forklarer Kornbakk til Lokalfotballen, og han har et klart mål for sin fotballkarriere.

– Mitt langsiktige mål er å ta steget opp i en av de to øverste divisjonene i Norge, sier han.

Nå ser han imidlertid fram til tiden i Skedsmo. Hvittrøyene er forventet å ligge i toppen av den nye 3. divisjonen, og de har den beste offensive kraften i avdeling seks i år. Didrik Mostue, Lars Jørgen Mork, Mergim Shurdhiqi, Christoffer Blix, Anthony Davies og Jesper Kornbakk er alle gode spillere i 3. divisjon, og det blir en vanvittig kamp om plassene.

– Mine mål er å utvikle meg som fotballspiller og ta nye steg. Et mer konkret mål er å score flere mål enn Didrik, sier Jesper og ler godt. Mostue banket inn over 40 mål for Skedsmo i fjor. – Neida, jeg håper jeg får stabilt med spilletid og kan score enda flere mål enn i fjor.

Hva er dine styrker?

-Jeg ser på meg selv som en kreativ og målfarlig offensiv spiller, og i tillegg har jeg god løpskapasitet, svarer Kornbakk.

Les også: 11 unge spillere du burde følge nøye i 2017

Skedsmos trener Knut Aga Jr er veldig godt fornøyd med sin nyeste forsterkning.

– Jesper har ambisjoner og er seriøs i sitt treningsarbeid. Han vet hva som må til for å bli god, og er lærevillig. Og som du også nevner, bra trøkk på banen, sier Aga Jr til Lokalfotballen.

Skedsmo kommer ikke til å gi seg med Kornbakk inn. Det er også to spillere til som er i nærheten. Når, og om de blir klare, kan du lese på Lokalfotballen.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 3. divisjon: Skedsmo – FUVO

Skedsmo får besøk av FUVO i 3. divisjon til lokaloppgjør. Du kan følge alt direkte på Lokalfotballen fra...

Det første lokaloppgjøret i 3. divisjon – og full fotballfest på Romerike

Skedsmo får besøk av FUVO til årets første lokaloppgjør i 3. divisjon, og vi har tatt en prat...

Tabelltips for 3. divisjon: 1. plass Lørenskog

Lokalfotballen tror Lørenskog vinner 3. divisjon og rykker opp til 2. divisjon. Stor stall og klassespillere. Innarbeidet spillestil. Les...

Tabelltips for 3. divisjon: 4. plass Skjetten

Skjetten imponerte i høst. Nå tipper Lokalfotballen de grønne på 4. plass i årets tabelltips. Sterk 11er og...