11 unge spillere du burde følge nøye i 2017

0
8501
Ola Vestreng er en av flere gode spillere på onsdag (Foto: Espen Bråthen).

11. Sebastian Thøger-Andersen

Raumnes & Årnes

Høyreist midtstopper som spilte seg inn på Raumnes & Årnes i høst. Spillende midtstopper som blir viktig for blåtrøyene med sin tilstedeværelse.

Les også: Den nye forsvarssjefen

10. Sander Hagen

Gjerdrum

Herlig forsvarspiller. Leser spillet veldig bra så står sjelden feil. Like god som back og som midtstopper. Får mye ansvar i år nå som Sangnæs er borte.

9. Vetle Andersen

Hauerseter

Drivende god midtbanespiller med god teknikk og har bra tempo. Spilte mye i 3. divisjon, og kommer til å bli enda bedre i 4. divisjon.

Les også: – En lærerik og morsom sesong

8. Oliver Nøvik

Foto: Morten Heiberg

FUVO

Spennende unggutt som kan slå til i 3. divisjon denne sesongen. Løpssterk og rask spiller, og i tillegg har han hodet meg seg. Må bli mer målfarlig.

Les også: – Jeg skal bli lagt merke til i år

7. Tor Martin Heglum

Raumnes & Årnes

Slepen spiss med strålende teknikk. Hurtigheten er også på plass. FUVO jakter unggutten, men det ser ut til han blir i R&Å. Blir det 20 mål i år?

6. Michael Lindviksmoen

Gjelleråsen

Strålende midtbanespillere med fotballforståele, og en pasningsfot som er meget god. Gjelleråsen kommer til å ha mye glede av Lindviksmoen.

Les også: Stormer frem i Gjelleråsen

5. Michael Singh

Foto: Lørenskog A-lag

Lørenskog

Den raske spissen ser bra ut i vinter. Scoringer og mye ros. En skikkelig bakromsspiss er god til å skape rom for seg selv og er en god avslutter.

4. Jonathan Monteiro

Jonathan Monteiro hadde en fantastisk sesong i 2016 for Skjetten (Foto: Skjetten/Kristin Daly).

Skjetten

16-åring som en herlig teknikk og en strålende spilleforståelse. Skaper alltid sjanser og har mange målpoeng. Går mot en fin sesong i Skjetten hvis utviklingen fortsetter.

Les også: Tidenes yngste målscorer i Skjetten

3. Nikolai Bjurholt

Skedsmo

Midtstopperen imponerer med sin kalde og rolige spillestil. God med ballen i beina, og flink til å spille forbi ledd. Det er ikke sikkert Skedsmo behøver å hente en ny midtstopper. Bjurholt duger.

Les også: – Fantastisk sosial gruppe

2. Ola Vestreng

Aurskog-Høland

Midtbanespilleren har tatt store steg siste året. Lillestrøm har ønsket han, men han valgte å bli i Aurskog-Høland. En vanvittig stor motor til å være 18 år.

Les også: – Jeg setter alltid laget foran meg selv

1. Erik Ruud

Foto: Eidsvold Turn På Nett

Eidsvold Turn

Dette er en spennende spiller som fortsatt går på ungdomsskolen. Tempo, trøkk og bra med ballen. Den perfekte indreløper i mine øyne, selv om han selvfølgelig kan spille flere andre plasser offensivt.

 

Listen er satt opp etter dagens egenskaper og potensial. Det er viktig å si at jeg ikke har full kontroll på Lørenskog, og det vil helt sikkert komme en spiller eller to fra de før serien starter.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.