lørdag, mars 2, 2024

Martin Mathisen og Blaker senket AFSK i treningskamp

Date:

Share post:

Det ble en enkel kamp for Blaker mot AFSK. Martin Mathisen strålte på banen og styrte rødtrøyene til 4-2-seier.

Les også: Direkteoppdateringer fra AFSK – Blaker

Det lå an til et spennende oppgjør på Aursmoen. AFSK går for å rykke opp til 4. divisjon og Blaker overbeviste i 4. divisjon i fjor. AFSK gikk rett i strupen på Blaker og de var best det første kvarteret.

Blaker kom mer med i spillet, mye fordi AFSK ikke klarte å presse like tøft. De fikk for store avstander.  Det var sjansefattig frem til like før pause. Den første gode sjansen fikk Blakers Sander Svardahl. Anders Egeberg slo en strålende ball i bakrom, men Svardahl kom litt skrått på mål. Ballen snek seg utenfor stolpen.

Mathisen konge i lufta

Like før pause slo Pål Thoreid et fint innlegg. Mathisen headet ballen rett i mål. Ikke kjent som noen hodespiller Mathisen, men denne var fin. Dommer Fred Antonsen blåste til pause like etter scoringen.

Det var forferdelig kaldt på Aursmoen, så en pause var mest godt for tilskuerne.

Duoen Martin Mathisen og Torbjørn Dahlum Nilsen kledde av AFSK i 2. omgang. De fikk brudd på brudd mot den stasjonære midtbanen til AFSK. Hadde ikke Mathisen spilt bort ballen et par ganger hadde det stått 2-0 til Blaker.

Men han skulle få sin målgivende. Et frispark ble slått inn foran mål. Der stod Anders Egeberg helt alene, og han banket ballen i nettaket fra seks meter.

Torbjørn Dahlum Nilsen hadde haugevis med sjanser i en periode, men som vi som følger lokalfotballen vet så er han ingen målscorer.

– Det blir pasningstrening i tre uker, ropte en frustert AFSK-trener, Ronny Gresmo, etter at laget hans hadde spilt bort ballen gang på gang.

Vegard Gjelsvik med ballen foran Anders Presterud (Foto: Espen Bråthen).
Raske overganger av Blaker

3-0 til Blaker måtte komme. Raske Vegard Gjelsvik løp fra alt og alle, og alene med keeper scoret han enkelt. I denne perioden var Mathisen strålende. Overblikk, pasningsfot og skuddbein. 4-0 satte han inn sjøl. Mathias Karlsson spilte fri Mathisen til venstre og Blakers kaptein smalt ballen opp i nærmeste hjørne.

Etter scoringen ble det gjort mange bytter av begge lag. Det ble en rotete avslutning. AFSK løftet seg litt, og Szymon Krolikowski reduserte to ganger. Begge Krolikowski-brødrene var anonyme i store perioder av kampen.

Blaker var klart best og vant fortjent. Det burde vunnet med større sifre. En god gjennomkjøring av Blaker, men svakt av AFSK.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Foran lørdagens treningskamper 17. februar – litt om overganger og lag

Det spilles mange kamper lørdag 17. februar, og vi tar en liten gjennomgang før treningskampene. Kom deg ut...

Oversikt på alle treningskamper i vinter for lagene i 2. divisjon og nedover på Romerike

Denne vinteren, og våren, er intet unntak. Det skal spilles mange treningskamper i verdens lengste oppkjøring – og...

Alle overgangene i lokalfotballen på Romerike i 2024

Det blir mange overganger i 2024 også, og allerede mange er på lass. Her er fullstendig oversikt på...

Direkte fra treningskamp: Løvenstad – Sørumsand

Løvenstad får besøk av Sørumsand på Sandbekken. Du kan følge alle spark på ballen direkte på Lokalfotballen. Kampstart...