onsdag, mars 29, 2023

Beinov bytter klubb, og Sistek klar for en ny sesong

Date:

Share post:

FUVO fortsetter å lade til den nye 3. divisjonen. Keeper Alexander Beinov er klar, og viktige Armin Sistek har skrevet under på nye sesong.

Alexander Beinov signerer for FUVO (Foto: FUVO)

– Beinov er en meget god keeper på dette nivået. Han er proff på trening og gir oss mye med sitt engasjement. I tillegg er han en vinner, hjelper yngre spillere og stiller krav til seg selv og alle rundt seg. Alex er også en veldig fin type i garderoben og sosialt. Passer godt inn. Nå har vi et meget godt keeperteam med Alex og Petter Rønningen, sier FUVOs trener Ørjan Heiberg.

Minst like viktig er underskriften til Armin Sistek. Spissen som har spilt i Tippeligaen, og bøttet mål for Asker, fortsetter på Opakermoen. Sistek var en meget viktig brikke i høst for FUVO.

– Armin er en leder på og utenfor banen. Går foran og er selvfølgelig viktig for oss, med erfaring og mange sesonger på høyt nivå i beltet. En lagspiller med stor L, roser Heiberg.

To gode lekekamerater. Armin Sistek og Kim Brenna kommer til å glede mange FUVO-supportere denne sesongen (Foto: Espen Bråthen).

 

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Blir det mer moro for Skjetten i NM?

2. kvalikrunde møtes Sørumsand og Skjetten til det eneste lokaloppgjøret. Skjetten er favoritter, men kan Sørumsand overraske? - Vi...

Oppsettet til 2. kvalikrunde i NM er klart

Fire lokale lag er klare for 2. kvalikrunde i NM, og nå drømmes det om 1. runde. Se...

Direkte fra NM: Eidsvold IF – Skjetten

Eidsvold IF får besøk av Skjetten i 1. runde i NM-kvalik. Kampstart er 19:00, og du kan følge...

Skjetten er favoritter mot Eidsvold IF – mange spillere har fått prøvd seg i vinter

Favoritten Skjetten skal opp til Eidsvold IF, og begge lag varsler om ålreit oppkjøring. Lokalfotballen følger kampen direkte...