mandag, mars 27, 2023

Hauerseter forsterker foran årets tøffe 4. divisjon

Date:

Share post:

Hauerseter rykket ned i 2016, og flere har lurt på hva som skjer. Det som skjer er at de tar sats, og nå er toppen av 4. divisjon målet.

Inn har trener Trond Lien kommet. Sammen med Eirik Soltvedt skal de styre Hauerseter denne sesongen. Nå er det spillere på vei inn.

Kyrre Johansen (t.v) og Håkon Andresen er klare for Hauerseter.

Først inn er Stian Pettersen. Vingen har tidligere spilt for Lørenskog, og har nå bosatt seg på Øvre Romerike. Klare er også Bewar Piri og Kyrre Johansen som kommer fra Ull/Kisa 2. Håkon Andresen, som kommer fra Eidsvold IF, er også klar.

Les også: Klare overganger i lokalfotballen på Romerike

Den beste nyheten er at Remi Rød er tilbake. Den meget gode spissen er endelig skadefri. Rød banket inn mål for moro skyld i 2014 og 2015, der han hadde 43 mål på 56 kamper for Hauerseter.

– Remi er en klassespiller på dette nivået. Han har fått ødelagt et år med skade, men er nå tilbake og det blir som å få en ny klassespiller, sier Eirik Soltvedt til Lokalfotballen.

Også Marius Preber skal være med for fullt denne sesongen. Da har Hauerseter et spisspar som minst like gode som de andre topplagenes spisser.

– Målsetning er å være topp 6 i 4. divisjon. Vi ønsker også å utvikle unge gode spillere, sier Soltvedt.

Seier i treningskamp mot Ull/Kisa 2

Hauerseter spilte årets første treningskamp lørdag mot Ull/Kisa 2. Det ble med 4-2. Målscorere var Bewar Piri med to og Yassir Yougil og Henrik Sørby med hvert sitt. En god start for Hauerseter.

Det meldes fra Hauerseter at flere spillere er på vei inn. Følg Lokalfotballen så får du vite først hvilke spillere det er.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Blir det mer moro for Skjetten i NM?

2. kvalikrunde møtes Sørumsand og Skjetten til det eneste lokaloppgjøret. Skjetten er favoritter, men kan Sørumsand overraske? - Vi...

Oppsettet til 2. kvalikrunde i NM er klart

Fire lokale lag er klare for 2. kvalikrunde i NM, og nå drømmes det om 1. runde. Se...

Direkte fra NM: Eidsvold IF – Skjetten

Eidsvold IF får besøk av Skjetten i 1. runde i NM-kvalik. Kampstart er 19:00, og du kan følge...

Skjetten er favoritter mot Eidsvold IF – mange spillere har fått prøvd seg i vinter

Favoritten Skjetten skal opp til Eidsvold IF, og begge lag varsler om ålreit oppkjøring. Lokalfotballen følger kampen direkte...