Aurskog-Høland vant AFSK Innecup 2017

Aurskog-Høland vant AFSK Innecup 2017. Mathias Hoftvedt (bak f. v.), David Kjær, Stian Skjeggenes, Lars-Eirik Svardahl, Lars Kopperud, Hans Christian Bergsjø. Christian Helbostad (Foran f.v.), Ola Vestreng, Martin Vestreng og Eirik Haugen.

Aurskog-Høland vant samtlige kamper i AFSK Innecup 2017, og de fortjente årets seier i Aurskoghallen. Rivalen AFSK ble senket med 3-0 i finalen.

Les også: Direkte fra AFSK Innecup 2017 lørdag

Hvittrøyene vant sin gruppe med ni poeng, og de vant mot Hvam og Skjetten før finalen mot AFSK. Det ble en jevn finale frem til AHFK scoret sin første. Lars-Eirik Svardahl kriget med to AFSK-spillere, og ballen traff han i kneet før den trillet mellom beina til keeper Henrik Michelsen. Det var en lei keepertabbe av Michelsen.

AHFK ga gass

AHFK fortsatte å gi gass, og like etter står det 2-0. David Kjær sneik seg inn på bakerste og dyttet ballen kontrollert i mål. Finalens beste spiller, Stian Skjeggenes, avgjorde kampen med sin 3-0-scoring. AHFK kommer til å ha mye glede i Skjeggenes, som i 2016 var på jorda rundt-reise. Det er herlig trøkk i midtbanespillern.

Aurskog-Høland hadde også fire mann på toppscorerliste, Hans Christian Bergsjø, Martin Vestreng, Stian Skjeggenes og Lars-Eirik Svardahl, sammen med Andreas Ellingsen på Frogner. Alle scoret fire mål.

Skjetten og Rømskog delte 3. plassen, etter at de tapte henholdsvis mot Aurskog-Høland og AFSK i semifinalene.

Det kommer mer fra cupen i løpet av kvelden og helgen – bilder, video og annet moro. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.