torsdag, mars 30, 2023

To nye inn for FUVO

Date:

Share post:

Tre mann har skrevet under for FUVO nå. En viktig fortsetter, pluss at to nye mann er på plass. Blant annet en spillende trener.

Baktiar Rzaev har skrevet på for en ny sesong, mens Oskar Wang og Fredrik Nilsen er ny spillere inn.

Les også: Kim Brenna fortsetter i FUVO

Trener Ørjan Heiberg har satt seg ned og skrevet noen linjer om spillerne som er klare.

Baktiar Rzaev:
Re-signerer kontrakten sin med FUVO. Slet med skadde legger i fjor, men har trent godt gjennom høsten og vinteren, og har vært frisk i starten på oppkjøringen nå. Det bor mye fotball i Bakti og vi håper at dette blir året hvor det kommer fullt ut.

Oskar Wang:
Kommer fra KIL. En lokal unggutt med mange kamper i 3.divisjon. Spennende ferdigheter og en enormt fin type. Ekstrem-kompetanse ift nærteknikk, og et presist venstrebein. Stort potensiale.

Fredrik Nilsen:
En meget solid signering! 11 sesonger på rad i Obos-ligaen. 136 kamper på det nivået. Lokal mann med så stor erfaring er en fantastisk miks for oss. Går inn som spillende assisterende trener og får dermed også en lederrolle. Bra teknisk spiller med stor erfaring. Fredrik vil uten tvil bli viktig for oss i år.

– Fellesnevneren for alle tre er fine typer både på o utenfor banen. Alle har trent hele januar, og er i god rute for sesongen. Godt å få dette plass, avslutter Heiberg til Lokalfotballen.

 

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Blir det mer moro for Skjetten i NM?

2. kvalikrunde møtes Sørumsand og Skjetten til det eneste lokaloppgjøret. Skjetten er favoritter, men kan Sørumsand overraske? - Vi...

Oppsettet til 2. kvalikrunde i NM er klart

Fire lokale lag er klare for 2. kvalikrunde i NM, og nå drømmes det om 1. runde. Se...

Direkte fra NM: Eidsvold IF – Skjetten

Eidsvold IF får besøk av Skjetten i 1. runde i NM-kvalik. Kampstart er 19:00, og du kan følge...

Skjetten er favoritter mot Eidsvold IF – mange spillere har fått prøvd seg i vinter

Favoritten Skjetten skal opp til Eidsvold IF, og begge lag varsler om ålreit oppkjøring. Lokalfotballen følger kampen direkte...