søndag, juni 16, 2024

Klare til innecup-fest

Date:

Share post:

Fredag smeller det Aurskoghallen. 13 lag er klare til AFSK Innecup. Her er troppene pluss mine tips.

Moroa begynner 18:00 på fredagskvelden i Aurskoghallen. Gruppene er klare, med de to beste lagene i samme gruppe, dessverre. Finalen spilles 16:10 på lørdag, så mange timer med herlig innefotball.

Les også: Oppsettet til AFSK Innecup 2017

Direkte fra fredagens kamper

Gruppe 1

AFSK, Rømskog/Setskog, AHFK 2 og Bøn.

Favoritt: AFSK

Har ikke med innespillerne fra i fjor nå. Da blir det ikke like enkelt å vinne, men de kommer til å vinne gruppa. Har sannsynligvis med Krolikowski-brødrene som begge er knallspillere. Trener Ronny Gresmo sier at de har litt skader så troppene er ikke klare før fredag.

Tropp: Henrik Michelsen, Dag Værvågen, Simen Kristiansen, Sxymon Krolikowski, Robert Krolikowski, Patrick Andreassen, Anders Presterud, Marius Antonsen og Lasse Melby.

2. plass: Rømskog/Setskog

Det lyser innsats og trøkk av denne gjengen. I tillegg har de målscorerne Sandby og Bergquist klare som egg. Kommer til å utfordre i noen enkelte kamper, men laget er ikke jevnt nok til å gå til topps. Klorer seg til 2. plass foran AHFK 2 i gruppa.

Tropp: Jonas Sundsrud, Olaf Kind, Magnus Fagersand, Magnus Kragtorp, Greger Engh, Robert Holmedal, Jørgen J. Dahl, Peder Ramberg, Eskild Malnes, Jøran Sandby, Hans Petter Bergquist.

3. plass: Aurskog-Høland 2

God blanding med gammelt og ungt. På sitt beste kan komme videre fra gruppa. Ujevn lag dessverre, og derfor går de ikke videre.

Tropp: Marius Melvold, Runar Nadden, Fredrik Sether , Bård Kolstad , Steffen Krogstad, Henrik Studsrud, Bendik Vestreng, Mads Sæther, Simen Aaserud, Sondre Bergdølmo, Ivar Ransberg

4. plass: Bøn

Veit dessverre altfor lite om laget. Ut ifra seriesystemet skal de få slite i denne gruppa, men vi har jo sett overraskelser før i denne turneringen.

Troppen: Kim Dahl, Tom Erik Ringnes, Atle Ulverud, Morten Østnord, Kristian Jenssen, Mikael Daniel Peña, Frank Jørgensen, Wilhelm Myrer, Odd-Arne D. Bergli.

Gruppe 2

Favoritt: Sørumsand

Rødtrøyene kommer med flere gode innespiller, og de er toppet med at Jesper Kornbakk er tilbake i rødt. En klassespiller på dette nivået. Utfordringen er humøret til noen av spillerne. Setter de på seg smilet kan de gå langt. Kommer sutringen ryker de tidlig.

Troppen: Saeed Rahim, Marius Kornbakk, Simen Aam Gulbrandsen, Bendik Fjellsøy, Behzad Nazari, Magnus Kolbjørnsrud, Ako Aliassi, Eirik Holen og Jesper Kornbakk.

2. plass: Blaker

Kommer skadeskutt til cupen. Pleier som regel å gjøre det bra, men røyk ut i kvarten i fjor. Nye Torbjørn Dahlum Nilsen styrker laget i denne cupen. En fin blanding av spillere, og det kommer til å bli jevnt med Sørumsand om gruppeseieren.

Troppen: Ahmed Jouini, Martin Mathisen, Torbjørn Dahlum Nilsen, Eirik Hoel, Sander Svardahl, Stian Forså, Pål Thoreid, Fredrik Kristiansen. Mathias Karlsson spiller kun fredag. Daniel Pereira og Joar Akselsen kun lørdag.

3. plass: Skogbygda

Var et friskt pust i fjor. Jeg er fortsatt usikker på spillerne i troppen, men med samme innsats som i fjor blir det en godhelg i Aurskoghallen.

Troppen:

Tor Erik Tømmerbakk, Lars Grenaker, Pål Moløkken, Aleksander Flinkop, Eivind Husås, Arild Sundby, Tobiasz Rzeźnik, Arek Gurgul, Kjell Arne Fjeld. Jarle Nybø spiller kun lørdag.

4. plass: AFSK 2

Som nevnt over er ikke troppene klare, men her kommer det juniorer pluss noen fra a-stallen. Det blir et ujevnt lag, men på sitt beste kan de gi noen grå hår for lagene foran.

Troppen: Julian Klevstad, Joar Engen, Daniel Skjæraasen, Fredrik Fåberg, Jørgen Johannessen, Nikolay Christoffersen, pluss noen andre juniorer.

5. plass: Frogner

Enda blankere her. Hatt noen tunge sesonger, men prøver å få til et løft i år igjen. Jeg håper virkelig at de klarer det. Vi trenger Frogner høyere opp.

Troppen: Ikke fått svar fra Frogner på spørsmål om troppen.

Gruppe 3

Favoritt: Skjetten

Kommer med fem gode a-lagsspillere. Spesielt Andreas Castilla er en suveren innespillere. Sammen med Eyde, Kordahl, Slorafoss og gjengen blir de min knappe favoritt i denne cupen. Det er hipp som happ om Skjetten eller Aurskog-Høland vinner gruppa.

Troppen: Martin Wiker, Magnus Tvedte, Jørgen Slorafoss, Jonas Kordahl, Andreas Castilla, Hans Kopperud, Stig Atle Løkken, Andreas Bjerkestrand, Nicholas Sparby.

2. plass: Aurskog-Høland 1

Har med Lars-Eirik Svardahl i år, og da kan det bli seier. Blir jevnt med Skjetten i kampen om gruppeseier. Går lagene videre som en og to, og de vinner kvarten, så møtes de i semien også. Rart oppsett.  AHFK er strengt tatt ikke noe innelag, men et helvete å møte.

Troppen: Mathias Hoftvedt, Hans Christian Bergsjø, Lars Kopperud, Eirik Haugen, Christian Helbostad, Ola Vestreng, Martin Vestreng, David Kjær, Stian Skjeggenes, Lars-Eirik Svardahl.

3. plass: Hvam

Overrasket i inne-KM. Gjorde det bra i romjulscupen, hvis jeg husker godt nok. Er en herlig gjeng som står og gir alt.

Troppen: Håkon Nilsen, Vegard Berge, Alexander Veisten, Sebastian Wang, Anders Norum, Henrik Paulsen, Henning Bergskaug, Simen Andreassen, Øyvind Sannerud Moe, Even Dahl, Thomas Wiksaas og Martin Holter.

4. plass: AFSK Oldstars

Er nesten som vinen – jo bedre hvor eldre de blir – i hvert fall gjelder det for noen. Krydrer alltid cupen med sin rutinerte spillestil inne i hallen. Aldri lette å møte, men blir slitne utover.

Troppen: 1 Rune Hoftvedt 2 Harald Holmsen 3 Ronny Michelsen 4 Hans Sauge 5 Aleksander Killingmo 6 Kenneth Knudsen 7 Geir Sandengen 8 Thomas Skaalerud 9 Øyvind Sægrov 10 Anders Thomassen 11 Helge Engen 13 Ulf Harethon 14 Petter Lier 15 Marius Fjeld 16 Glenn Halvorsrud.

Til kvartfinale: AFSK, Rømskog, Sørumsand, Blaker, Skjetten, AHFK 1, AHFK 2 og Skogbygda.

AFSK – Skogbygda
Skjetten – AHFK 2
Sørumsand – Rømskog
AHFK – Blaker

Semifinale:

AFSK – Sørumsand
Skjetten – AHFK 1

Finale:

Skjetten – Sørumsand – med Skjetten som vinner.

Lokalfotballen kommer til å følge hvert eneste spark på ballen i denne cupen. Det vil bli direkteoppdateringer her på bloggen, live på Facebook og annet moro. Tips og innspill sendes til 45224573, eller via FB eller Twitter.

Bli med i Aurskoghallen i helga så ser dere kjapt om dette er fasiten. Kommer du?

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra sluttspillet i inne-KM 2023

Nå er det alvor i LSK-Hallen. Det er sluttspill, og Lokalfotballen følger alt direkte. Moroa starter tidlig, men...

Direkte fra Inne-KM lørdag – Kvinner senior og J17

Ny dag og nye muligheter i LSK-Hallen. Kvinner senior spiller i kveld, sammen med J17, og Lokalfotballen følger...

Direkte fra Inne-KM – senior på torsdag

Senior herrer spiller gruppespillet i Inne-KM i LSK-Hallen denne torsdagen. Lokalfotballen følger de mest spennende kampene, og følger...

Direkte fra inne-KM 2021 i LSK-Hallen

Direkte fra inne-KM i LSK-Hallen. Lokalfotballen følger alle spark på ball og mann direkte fra 17:30.