lørdag, april 13, 2024

– Jeg har aldri vært så nervøs

Date:

Share post:

Eirik Bratbakken er en spiller med potensial. Unggutten ble hentet av Lillestrøm, men nå er han tilbake i moderklubben. Det ble en spennende sesong som ble avsluttet med den fantastiske kvalikkampen mot Fjellhamar.

– Da vi reddet 4. divisjonsplassen med ekstraomganger og straffespark mot Fjellhamar var årets høydepunkt. Jeg har aldri vært så nervøs i hele mitt liv, sier Eirik til Lokalfotballen.

Les også: – Fantastisk sosial gruppe

Dårlig høst

Selv med et stort høydepunkt til slutt sleit Fet i 4. divisjon i 2016, spesielt på høsten.

– Jeg syntes at sesongen var OK. Vi la bra til på tabellen til sommeren, men datt litt nedover utover høstsesongen og berget plass med et nødskrik, forklarer Bratbakken, som scoret ett mål for Fet i årets sesong.

– Jeg kom tilbake til Fet i slutten av mai, etter å ha spilt 1,5 sesong i Lillestrøm. Jeg syntes at sesongen min var bra, men håper på en bedre sesong i år, forklarer den raske midtbanespilleren, som også kan spille back.

Brudd i begge beina

Som nevnt kom Bratbakken fra Lillestrøm i mai. Perioden i LSK var tung for Bratbakken, som ble 18 år i oktober. Brudd i begge beina satte en stopper, for en periode, men nå har han trent seg opp igjen og er skadefri.

– Mine mål som fotballspiller er å utvikle meg som spiller og ha det gøy samtidig med gode lagkamerater. Mine styrker er først og fremst fart, spilleforståelse og god teknikk, sier Eirik, og husker godt en motstander i år.

Les også: – Jeg setter alltid laget foran meg selv

– Den vanskeligste spilleren jeg har spilt mot i år var Mathias Duma på Gjerdrum, sier Eirik om Gjerdrums raske og fintesterke venstrekant.

Eirik har flere gode medspillere. En av de er eks-Lillestrøm-spiller Espen Søgård.

– Espen er den desidert beste jeg har spilt sammen med. Han er 4. divisjons beste spiller.

 

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 4. divisjon: Rælingen – Fjellhamar

I Marikollen møtes Rælingen og Fjellhamar i 2. serierunde i 4. divisjon. Følg alt direkte på Lokalfotballen fra...

Alle overgangene i lokalfotballen på Romerike i 2024

Det blir mange overganger i 2024 også, og allerede mange er på lass. Her er fullstendig oversikt på...

Direkte fra 4. divisjon: Kløfta – Rælingen

Den 1. serierunden avsluttes med Kløfta mot Rælingen. Følg alt direkte på Lokalfotballen fra kl. 20:15.

Direkte fra 4. divisjon: Eidsvold IF – Hauerseter

I 1. serieomgang møtes Eidsvold IF og Hauerseter på Råholt. Kampstart er 29:30 og følg alt direkte på...