fredag, august 12, 2022

Tap og uavgjort i treningskamper

Date:

Share post:

Den første treningskamp-helga i lokalfotballen er godt igang. Det ble tap og uavgjort for de lokale lagene.

Les også: Treningskamper i lokalfotballen 2017

Først ut denne lørdagen var Skjetten i LSK-Hallen. Sander hadde meldt forfall tidligere i uken, men Grorud stilte opp med et forsterket rekruttlag. Det var en jevn kamp men Grorud vant 3-1 over grønntrøyene. Mohammed Abshir scoret målet for Skjetten.

– En god treningsøkt mot et godt Grorud-lag. Det var en kamp som svingte litt frem og tilbake, der Grorud slapp til litt for lett noen ganger, sier Skjettens trener Martin Wiker til Lokalfotballen.

Laget som startet for Skjetten: Sletta, Husum, Otaibi, Edvardsen, Eyde, Os Qadri, Daly, Monteiro- Abshir og Tvedte. Alle som var i troppen spilte 45 minutter.

God start av Blaker

Blaker dro seg også inn i varmen. Manglerud/Star tok i mot rødtrøyene inne i Manglerudhallen. Blaker viste null respekt for laget som rykket ned fra 3. divisjon i fjor. Pål Thoreid sendte Blaker opp i 1-0. Anders Egeberg satte inn 2-0. Manglerud Star tok seg sammen i slutten av kampen, og de satte inn to raske mål. Dermed ble det 2-2.

– Bra gjennomført av oss de 30 første minuttene i hver omgang. Møter ett nedrykket 3. divisjonslag så fornøyd med kampen og spillerne. Keeper Ahmed Jouini veldig god og stødig, sier trener Fredrik Larsen til Lokalfotballen.

Klokken 13:30 startet Gjelleråsen mot Lillestrøm 2. Sak kommer på den kampen litt senere i dag.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 4. divisjon: Skedsmo – Gjelleråsen 2

Det er toppkamp i 4. divisjon på Skedsmo. Serieleder Skedsmo møter serietoer Gjelleråsen 2. Følg alt direkte på...

Gjelleråsen slo hardt tilbake med storseier over Skjetten

Serieleder Gjelleråsen slo hardt tilbake med en sterk 4-1-seier over Skjetten, etter forrige serierundes tap mot Lillestrøm 2. Målet...

Direkte fra 3. divisjon: Skjetten – Gjelleråsen

Skjetten får besøk av serieleder Gjelleråsen til lokaloppgjør. Følg alt som skjer direkte på Lokalfotballen fra kl. 16:00.

Direkte fra 4. divisjon: Raumnes & Årnes – Aurskog-Høland

Raumnes & Årnes tar imot Aurskog-Høland på kunstgresset i 4. divisjon. Følg alt direkte på Lokalfotballen.