fredag, desember 2, 2022

Tap og uavgjort i treningskamper

Date:

Share post:

Den første treningskamp-helga i lokalfotballen er godt igang. Det ble tap og uavgjort for de lokale lagene.

Les også: Treningskamper i lokalfotballen 2017

Først ut denne lørdagen var Skjetten i LSK-Hallen. Sander hadde meldt forfall tidligere i uken, men Grorud stilte opp med et forsterket rekruttlag. Det var en jevn kamp men Grorud vant 3-1 over grønntrøyene. Mohammed Abshir scoret målet for Skjetten.

– En god treningsøkt mot et godt Grorud-lag. Det var en kamp som svingte litt frem og tilbake, der Grorud slapp til litt for lett noen ganger, sier Skjettens trener Martin Wiker til Lokalfotballen.

Laget som startet for Skjetten: Sletta, Husum, Otaibi, Edvardsen, Eyde, Os Qadri, Daly, Monteiro- Abshir og Tvedte. Alle som var i troppen spilte 45 minutter.

God start av Blaker

Blaker dro seg også inn i varmen. Manglerud/Star tok i mot rødtrøyene inne i Manglerudhallen. Blaker viste null respekt for laget som rykket ned fra 3. divisjon i fjor. Pål Thoreid sendte Blaker opp i 1-0. Anders Egeberg satte inn 2-0. Manglerud Star tok seg sammen i slutten av kampen, og de satte inn to raske mål. Dermed ble det 2-2.

– Bra gjennomført av oss de 30 første minuttene i hver omgang. Møter ett nedrykket 3. divisjonslag så fornøyd med kampen og spillerne. Keeper Ahmed Jouini veldig god og stødig, sier trener Fredrik Larsen til Lokalfotballen.

Klokken 13:30 startet Gjelleråsen mot Lillestrøm 2. Sak kommer på den kampen litt senere i dag.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

– Jentene fortjener så mye mer, og det skal Lørenskog sørge for fremover

Med flere viktige brikker på plass skal Lørenskog satse på jentene og kvinnene fremover, selvfølgelig samtidig som fokuset...

Romerike delt opp i tre avdelinger i svakt 3. divisjonsoppsett

For fotballen på Romerike ble 3. divisjonsoppsettet en stor overraskelse. De ble delt i tre avdelinger, og reisedistansene...

Nå er oversikten for NM klar for de lokale lagene

Norges Fotballforbund har nå lagt ut oversikten på hvilke lag som får NM og de som får NM-kvalik. Her...

Ryktebørsen i lokalfotballen på Romerike – det tar av i november

Nå tar ryktene helt overhånd på Romerike. Det sendes «brev» både hit og dit. Her kommer et knippe...