tirsdag, februar 27, 2024

Mostue fortsetter i Skedsmo

Date:

Share post:

Mostue er blitt et kjent navn i lokalfotballen. En talentfulle spilleren startet som midtstopper, men for to år siden ble 24-åringen prøvd som spiss i Skedsmo. Det ble en suksess fra første spark på ballen. Målene rant inn i 3. divisjon.

Les også: 14 lag fra Romerike klare for cupen

Tilbudene har ramlet inn på Skedsmos kontor, og han prøvde seg i Elverum en halv sesong. Etter årets sesong har også tilbudene ramlet inn etter 42 scoringer i serie og cup. Lillestrøm har hatt han på trening i tre uker, og han, sammen med Lars Jørgen Mork, har trent med Swindon.

– Jeg valgte å bli i Skedsmo først og fremst fordi jeg ikke fikk kontrakttilbud av Lillestrøm. Jeg har satt veldig pris på all treningen jeg har fått der, og ble tatt veldig bra imot fra første økt. Jeg føler jeg har gjort sakene ganske så bra som midtstopper, forklarer Mostue til Lokalfotballen.

Mostue har fått tilbud både fra OBOS og flere 2. divisjonsklubber.

– Totalpakkene har ikke vært bra nok. I Skedsmo så har jeg mange av mine beste venner, og det veier mye opp når jeg har valgt å bli. Miljøet og treningskulturen i Skedsmo er meget bra. Det å glede seg hver dag til å dra på trening er viktig for meg og det får jeg i Skedsmo, sier Didrik.

–  Didrik ønsker å utvikle seg enda mer, og mener at Skedsmo er riktig klubb for å ta neste steg. Han er godt fornøyd med miljøet, gode spillere rundt seg og veldig fornøyd med treneren, sier Knut Aga jr med et smil, og sier de jakter noen forsterkninger til: – Vi jobber med å få på plass tre spillere til, og i hovedsak da i forsvar og midtbane.

Skedsmo vant 3. divisjon i 2016, og de går også for en topplassering i årets nye 3. divisjon.

– Jeg forventer at vi skal være med å kjempe i toppen i årets sesong og at vi skal fortsette å utvikle oss sammen som lag. Personlig så skal jeg løpe mer enn en gjennomsnittlig 90-åring, sier Mostue.

Skedsmo startet allerede i november med fem økter i uka.

– Spillerne er godt forberedt til oppkjøringen. Det er veldig tidlig å si, men vi ligger foran i treningsarbeidet enn på samme tid i 2016, både fysisk og i struktur og samhandling. Uansett mange dager og lang oppkjøring, så håper vi på god utvikling før vi går inn i en meget tøff sesong, avslutter Aga.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra treningskamp: Lørenskog – Ull/Kisa

Lørenskog får besøk av Ull/Kisa i OBOS Supercup på Strømmen stadion. Følg alt direkte her hos Lokalfotballen.

Foran lørdagens treningskamper 17. februar – litt om overganger og lag

Det spilles mange kamper lørdag 17. februar, og vi tar en liten gjennomgang før treningskampene. Kom deg ut...

Oversikt på alle treningskamper i vinter for lagene i 2. divisjon og nedover på Romerike

Denne vinteren, og våren, er intet unntak. Det skal spilles mange treningskamper i verdens lengste oppkjøring – og...

Alle overgangene i lokalfotballen på Romerike i 2024

Det blir mange overganger i 2024 også, og allerede mange er på lass. Her er fullstendig oversikt på...