onsdag, juni 12, 2024

– Fantastisk sosial gruppe

Date:

Share post:

19-åringen, som opprinnelig er fra Telemark, skal inn i sin fjerde sesong for Skedsmo. Midstopperen har overbevist mange i år med sitt rolige spill i Skedsmos bakerste ledd. God i duellene og god i oppspillsfasen. Det ble til slutt 15 kamper og tre målgivende på Bjurholt.

Les også: Gjennombrudd og bluss for Berg

– Jeg er fornøyd med å ha fått muligheter til å vise frem hva jeg kan og jeg føler at jeg har tatt nivået bedre og bedre. Det er mye fra denne sesongen jeg tar med meg videre inn mot neste år, sier Nikolai til Lokalfotballen, og han forteller litt om styrkene sine: – Jeg tror nok blikk for spillet og pasningskvalitet er det jeg spiller mest på. Jeg har også spilt veldig mye smålagsfotball opp igjennom, så jeg tar med meg mye av det inn i spillet, spesielt i den offensive delen.


Sammen med sitt Skedsmo ble både Nikolai og laget bedre og bedre utover i 2016. Skedsmo tok en klar seier i 3. divisjon.

– Sesongen har vært veldig positiv. Rent fotballmessig har vi spilt mye bra fotball og nådd de målene vi satt oss før sesongen. Seriemesterskap sier jo sitt, og jeg synes også mange har tatt store steg som spillere. Men det som virkelig har vært fantastisk dette året er den stemningen og det sosiale vi har hatt i gruppa. Det at det hver dag har vært bra å komme inn i garderoben og bruke tid sammen med laget. Fotball skal jo være gøy, og det har det vært i år, sier Bjurholt.

Les også: Klare overganger i lokalfotballen

Det å plukke ut høydepunkter er ikke enkelt i en så god sesong som Skedsmo har hatt.

– Det er faktisk vanskelig å velge. Det frister å si kjøreturen til Årdal, men det må nok bli da vi avgjorde serien to runder før slutt med 4-0 hjemme mot Kongsvinger 2. Didrik sitt mål mot FUVO og champagnen i garderoben etter siste serierunde er også spesielle øyeblikk, forklarer Bjurholt.

Hovland er god

Nikolai Bjurholt har imponert for Skedsmo i 2016 (Foto: Espen Bråthen).

Det er flere lag fra Romerike som syns Årdal-turen var en fin tur. På Årdal spilte også en av Bjurholts vanskeligste motstandere i 2016, som flere andre også nevner.

– I Årdal hadde vi grei kontroll, men jeg husker at Truls Hovland skapte mye trøbbel for oss. Som forsvarsspiller så var vel han en av de verre å møte i år. Han er en god spiller.

I Skedsmo spiller Nikolai sammen med mange gode spillere. Det er ingen enkel jobb å plukke ut hvem som er beste medspiller. Det ble et litt overraskende valg.

– Det er mange å velge i her, men jeg har lyst til å trekke frem en defensiv makker, som er Fredrik Åretun. En solid duellspiller, som også har mye forståelse i spillet. Han har vært viktig i mange kamper i år og er en trygghet å spille sammen med, som mange andre på laget også er.

Hvem er den beste spilleren i 3. divisjon?

– Selv om han bare spilte en halv sesong, så må jeg si Lars Jørgen Mork. Enkelt og greit fordi jeg ikke så noen andre fotballspillere i serien i år som holdt et høyere nivå enn han.

Les også: Treningskamper i lokalfotballen 2017

Nå venter verdens lengste oppkjøring i den norske fotballen. Skedsmo er godt i gang med fem økter i uka for å forberede seg til den nye 3. divisjonen. Nikolai skal prøve å spille seg inn i laget på fast basis, og på sedvanlig sympatisk måte har han et godt svar på målsettingen sin fremover.

– Målet mitt er å få ut det beste av meg. Jeg ønsker å utvikle meg, bli så god jeg kan, vise meg frem og se hvor det tar meg, avslutter Bjurholt til Lokalfotballen.

Har du tips til gode saker kan du kontakte med på espen@lokalfotballen.blog eller 45224573

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Det går opp og ned i 3. divisjon – en god gjennomgang av årets sesong

Lagene fra Romerike varierer veldig i 3. divisjon, og man kan ikke si at lagene dominerer serien. Her...

Bildeserie fra Lørenskog – Bjørkelangen – fortjent borteseier til slutt

Det er på tide med en ny bildeserie. Her er mange bilder fra lokaloppgjøret mellom Lørenskog og Bjørkelangen....

Direkte fra 3. divisjon: Lørenskog – Bjørkelangen

Nok et herlig lokaloppgjør i 3. divisjon. Lørenskog får besøk av Bjørkelangen, og du kan følge alt direkte...

Direkte fra 3. divisjon: Skedsmo – Gjelleråsen

Nytt lokaloppgjør i 3. divisjon. Bunnlagene Skedsmo og Gjelleråsen kjemper om viktige poeng. Følg alt direkte på Lokalfotballen.