Ryktebørs i starten av januar

Mange av lagene har fullt fokus på å få på plass egne spillere om dagen, men noen rykter er ute og går på Romerike.

Vemund Sæther skal være klar for Kløfta. Den tidligere Hauerseter-spilleren blir da med tidligere Hauerseter-trener Karl André Hovde til sebrastripene. Midtstopper Stian Linderoth-Jensen trener også med Kløfta i disse dager.

Les også: Overraskelsen på overraskelseslaget

Kløfta har også Flisbyens spiss Eivind Svalestad på treninger. Spissen bor på Kløfta og er kamerat med Hovde.

Berg får tilbud

William Berg Romundgard, som trente med Strømmen før jul, trener nå med Gjelleråsen. Den unge midtstopperen har tatt store steg i år, så får vi se om han tar steget opp fra 5. divisjonslaget Fjellhamar.

Robin Ødegård gikk fra Gjelleråsen til Fet foran denne sesongen. Nå har Fet kontaktet Arib Maazouzi for en prat. Spissen er strålende på sitt beste, men mye tull og tøys på banen også. Ready har også kontaktet Gjelleråsen. De ønsker keeper Lars Billington.

Gode nyheter

Martin Mathisen har nå bestemt seg for å spille i Blaker denne sesongen. Selv om Adrian Tjernsli, Atle Wilhelmsen og flere har signert for Rælingen, så er det også en dårlig nyhet. Øyvind Tolgensbakk er klar for Træff. En som kan være på vei inn for Rælingen er Chima Okehi. Midtbanespilleren trener med Rælingen om dagen.

Sørumsand gir ikke opp jakten på Eirik Flesjå Olsen. Midtbanespilleren er fortsatt i Oldenborg, men som vanlig ønsker SIF han hjem igjen. SIFs Patrick Andreassen er ønsket av både Raumnes & Årnes og Aurskog/Finstadbru.

Løvenstads Sebastian Abusdal skal være klar for Fet.

Les også: Klare overganger i lokalfotballen

Mostue til LSK?

Didrik Mostue er inne på sin tredje uke med trening hos Lillestrøm SK. Med en aldrende Kippe, Malec kontrakt til sommeren og Sinyan ute i lang tid, håper jeg LSK går for Mostue. Han kan spille både spiss og stopper. Tenk om LSK hadde satset på en lokal spiller fra Romerike igjen.

Har du noen gode rykter så kontakt meg på espen@lokalfotballen.blog, Facebook, Twitter eller 45224573.

Test ut det nye forumet!

SVAR

Skriv inn din kommentar
Vennligst fyll inn ditt navn her