tirsdag, september 26, 2023

Overraskelsen på overraskelseslaget

Date:

Share post:

– Årets sesong har vært over all forventning. Nummer to på tabellen taler vel for seg selv, og jeg er glad for å ha vært en del av det, sier Svardahl til Lokalfotballen.

Les også: – Jeg setter alltid laget foran meg selv

18-åringen stod for seks mål og to målgivende fra sin kantposisjon. Med sin teknikk og hurtighet skapte han flere gode sjanser for rødtrøyene, pluss at han fikset litt målpoeng selv også.

– Jeg er fornøyd med egen sesong, både med tanke på spilletid og mål. Jeg takker Blakern (Fredrik Larsen) for den tilliten jeg har fått, fordi det har hjulpet meg veldig, sier Sander. Nå blir det flere minutter på banen med den rosen til trener Larsen. – Jeg vil si at mine styrker er hurtighet og god teknikk. Særlig hurtigheten har hjulpet meg mye i 4. divisjon.

Blaker jubler etter nok en ny scoring (Foto: Espen Bråthen).

Den sammensveisede gjengen fra Blaker består stort sett av blakerværinger, og Sander er ikke et unntak. Selv om han er en god del yngre enn kjerne har han glidd fint inn i miljøet.

Les også: – En lærerik og morsom sesong

– Mine mål som fotballspiller er på dette tidspunktet å gjøre det best mulig for laget og så får vi se hvor langt det går, sier Svardahl, og han roser lagkamerat Martin Mathisen for mye hjelp.

– Jeg må også si Mathisen har vært til sto hjelp. Han har påvirket laget mye og har vært mye av grunnen til årets suksess. Han har hatt mye å si både for laget og for min egen del, sier Svardahl, som syns Blakers midtbanemann har vært best i 4. divisjon i 2016.

Hva var årets høydepunkt for din del?

– Årets høydepunkt må for min del var da jeg scoret mitt første A-lagsmål mot Fuvo. Scoringa mot Gjerdrum er også høyt oppe, avslutter Sander til Lokalfotballen.

 

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

For en fantastisk fotballmandag – kommentarer og tips

Det smeller over hele Romerike i kveld. Lokaloppgjør og viktige kamper som du burde opppleve. Her er kommentarer...

Direkte fra 4. divisjon: Eidsvold IF – Hauerseter

Eidsvold IF jakter opprykk og Hauerseter jakter NM-kvalik. Dette lokaloppgjøret blir et knokkeloppgjør, og følg alt direkte på...

– EIF har høyest tetthet av klassespillere i 4. divisjon

Denne lørdagen braker Eidsvold IF og Hauerseter sammen, og trenerne tråkker til litt foran kampen. Kampstart er 13:00 Les...

Kommentarer og tips foran tirsdagens fotball på Romerike

Denne tirsdagen er det mye fotball rundt omkring på Romerike. Her er kommentarer og tips foran kampene i...