Eidsvold Turn med nykommer

Eidsvold Turn har sikret seg spissen Jonatan Teigland fra Oldenborg. I tillegg er har de fleste spillerne signert nye kontrakter for Turn.

Foto: Eidsvold Turn fotball

Like før jul ramlet de fleste spillerne på plass en etter en hos Eidsvold Turn. Blant annet har de signert de meget viktige spillerne Jon Erik Økland, som forøvrig er klubbens toppscorer i nyere tid, Truong Tran, Kristoffer Nordlie og Johan Kolbjørnsrud.

Les også: Alle overganger i lokalfotballen

Nå er første spiller «utenfra» på plass. Jonatan Teigland spilte sist for Oldenborg i Oslo, men før det var han toppscorer for Ottestad i samme avdeling som Eidsvold Turn. Ni mål på 13 kamper, og blant annet to mot Turn.

  • Jonatan Teigland er en spiller Eidsvold Turn har fulgt en periode. 22-åringen gjorde seg blant annet solid bemerket under kampen mellom Eidsvold Turn og Ottestad i fjor sommer da han scoret begge gjestenes mål på Myhrer. Teigland har trent med Turn en periode etter sesongslutt, og ble denne uken enig med klubben om en ettårskontrakt, skriver Eidsvold Turn på sin hjemmeside.
  • Jeg håper vi har de fleste på plass i første halvdel av januar, sier trener Jon Slaatsveen til Lokalfotballen.

Et lite skår i gleden er at den unge lovende keeperen Haagen Einang er skadet og ute helt til sommeren.

Eidsvold Turn kjører fem treninger i uka, som i fjor. Treningsleiren går i år til Marbella.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.