torsdag, mars 28, 2024

Stormer frem i Gjelleråsen

Date:

Share post:

Årets høydepunkt for min del var seieren mot Nittedal da jeg scoret to mål og hadde tre assist.

Les også: Den nye forsvarssjefen

18-åringen viste seg fram allerede som 16-åring i 4. divisjon, og siden det har jeg fulgt han med et ekstra øye. Gutten har herlig nærteknikk og en veldig god spilleforståelse. Nå har han hatt en god sesong, og på vei til å etablere seg i startelleveren til Gjelleråsen.

  • Michael Lindviksmoen jubler sammen med sin kaptein Tom Erik Grandre etter sistnevntes scoring mot Kløfta (Foto: Espen Bråthen)

    Jeg synes at det har vært en utrolig bra sesong for hele laget. Vi har spilt bra og underholdene fotball. Det er mange spillere som har utviklet seg til å bli enda bedre i løpet av sesongen, i tillegg var det veldig deilig å ta førsteplassen og bli seriemester, sier Lindviksmoen til Lokalfotballen.

Michael spilte stort sett for Gjelleråsens G19-lag i Interkrets på våren, men utover sommeren ble han mer og mer delaktig i 4. divisjon.

  • Fra og med sommeren gikk det vel bare oppover. Jeg klarte å spille meg inn i laget etter et par innhopp og føler at jeg presterte på et bra og jevnt nivå, forklarer Gjelleråsens nummer 19.
  • Mine styrker som fotballspiller er vel at jeg har blikk for spillet, en grei pasningsfot og rolig med ballen. Jeg har ikke akkurat et spesifikt mål som fotballspiller, men jeg vil spille på så høyt nivå som jeg kan, og bli så god som mulig, sier den fornuftige 98-modellen.

Det ble sju kamper og tre mål for Michael i 4. divisjon. Høydepunktet er enkelt å plukke frem.

  • Årets høydepunkt for min del var seieren mot Nittedal da jeg scoret to mål og hadde tre assist. I tillegg var ikke det bare en bra kamp for meg, men for hele laget som fikk en revansj fra forrige oppgjør, sier Michael. Gjelleråsen vant kampen 8-0 og fikk sin revansj mot naboen litt lenger nord.

Les også: – Vi hadde holdt plassen hvis jeg hadde scoret mer

Beste medspiller?

  • Vi har et veldig godt lag med mange gode spillere. Men den beste medspilleren for meg er Joakim Hjelkerud. Han er en god spiller som leser meg veldig godt.

Verste motspiller?

  • Den verste motspilleren jeg har møtt i år tror jeg blir Espen Søgård. Han spiller veldig hardt og er en god del større enn meg. I tillegg er han bra med ballen og gjør sjeldent feil.

Michael har møtt mange gode spillere denne sesongen, men han plukker ut en fra egne rekker som den beste i 4. divisjon.

  • Beste spiller i serien må jeg si er Thomas Rydén. Han har vært stabilt veldig god gjennom hele sesongen og bidratt opp og ned som en veldig offensiv bekk.

Nå er det bare å glede seg til at Lindviksmoen tar nok et steg i 2017. Sammen med Gjelleråsen er de verdt en ekstra kikk i år.

Bli med på noen gode diskusjoner på vårt forum

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Podkast: Her får du alt om 4. divisjon – lang og innholdsrik

Nå kan du få med deg alt om 4. divisjon i ny podkast. Espen Bråthen og Lokalfotballen har...

Nå kan du sende inn tabelltips for 4. divisjon

Nå kan du sende inn ditt tabelltips for 4. divisjon på Romerike for 2024. Det blir noen fine...

Alle overgangene i lokalfotballen på Romerike i 2024

Det blir mange overganger i 2024 også, og allerede mange er på lass. Her er fullstendig oversikt på...

– BSF er favoritter når de tar i mot Sørumsand til NM-kamp

Bjørkelangen får besøk av Sørumsand i noe som forventes å bli et skikkelig tøft oppgjør for å videre...