mandag, april 22, 2024

– Vi hadde holdt plassen hvis jeg hadde scoret mer

Date:

Share post:

 

Med sitt halvlange hår, og litt spinkle kroppsbygning, har Adrian Tjernsli imponert mange på Romerike i 2016. Med sin briljante nærteknikk har han kommet seg ut av situasjoner andre bare kan glemme. Han har hatt satt opp flere lagkamerater foran mål, men så var det det med å score selv da.

– Jeg har vel et greit fotballhode som kommer godt med. Ellers er jeg grei med ball i beina og en naturlig leder på banen. Min sesong har vært helt OK. Minuset er at jeg har vært for dårlig foran mål. Rælingen hadde holdt seg i fjerde hvis jeg hadde vært bedre foran motstanderens mål, sier Tjernsli til Lokalfotballen. Rælingens «trequartista» har scoret elleve mål i serien denne sesongen, men for å være ærlig burde det minst vært det dobbelte.

Les også:

 – Jeg setter alltid laget foran meg selv
– En lærerik og morsom sesong
Den nye forsvarssjefen 

Opp og ned for Rælingen

– Årets sesong har totalt sett vært dyster. Det startet veldig bra, men jo lenger ut i sesongen vi kom jo færre var vi på treningsfeltet. Vi kjempet bra utover høsten, men det holdt dessverre ikke helt inn, forklarer Tjernsli.

Rælingen startet faktisk sesongen med sju kamper uten tap. Så kom en rekke med kun en seier på de neste elleve kampen. Rælingen var et bunnlag, og de kjempet for å unngå nedrykk. De tok seg sammen igjen, men det skulle ikke holde helt inn. De møtte blant annet Skedsmo 2 som hadde med flere førstelagsspillere. Tre poeng var alt som manglet for å holde plassen.

Skadet og samhold

Tjernsli fikk en lei ankelskade i kampen mot Eidsvold Turn 2, og spilte kun litt på slutten. Han roser lagkameratene som gjorde så godt de kunne.

– Samhold er en stor del av gjengen som var igjen på Marikollen i 2016. Alle stundene i garderoben, pluss en relativt innholdsrik treningsleir er et naturlig høydepunkt. Kampen om Romerike var også et lyspunkt, sier Tjernsli, og kommer kjapt fra han hvem som var den tøffeste spilleren han møtte denne sesongen: – Midtstopperen på Eidsvold Turn 2 som tok ankelen min var relativt lei.

Hvem er den beste du har spilt med i år?

– Rælingens store sønn Mikael Aunemo, helt klart. Beste spilleren jeg noen gang har spilt med og mot. Gjør hva han vil. Ellers vil jeg også trekke frem Tommy Fjeldheim. Han har et rykk og et venstrebein som overgår de fleste, sier Tjernsli med et godt smil om munnen.

Hvem er den beste spilleren i 4. divisjon i år?

– Har ikke sett noen kamper utenom våre egne, men synes Espen Berg Ottesen på Eidsvold IF var klasse når vi møtte de i høst, sier Adrian.

Nå er Tjernsli en meget ettertraktet mann i lokalfotballen. Flere klubber har meldt sin interesse.

– Det er vanskelig spørsmål for meg å svare på nå. Mer fokus på karriere gjør jo at målene på fotballbanen minsker i både ambisjoner og prioritet. Jeg er i den berømte tenkeboksen og sliter med å bestemme meg, sier Tjernsli.

Så får vi se hva Adrian Tjernsli velger i vinter. Uansett ser det ut til at vi som er glade i fotballen på Romerike får oppleve Tjernsli i 2017 også.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Nå har det snudd for Raumnes & Årnes – enkelt mot Rælingen

Etter en tøff start har Raumnes & Årnes to strake seire, og lørdagens seier mot Rælingen var sterk. -...

Store oppturer og tunge nedturer – 3. serierunde i 4. divisjon

Nå er vi godt i gang, og etter hver serierunde skal vi ha et sammendrag. Her har du...

– Det var spill mot ett mål, og smakte meget godt

I det som var et «tidlig» oppgjør for å unngå nedrykk tok Raumnes & Årnes alle tre poengene...

Direkte fra 4. divisjon: Raumnes & Årnes – Blaker

Både Raumnes & Årnes og Blaker har hatt en tung start. Nå møtes lagene i 4. divisjon. Følg...