Bloggen flytter hjem igjen

Det nærmer seg ny sesong i lokalfotballen. For bloggens del så er jeg tilbake til start igjen, med masse god erfaring. Jeg har sagt opp avtalen og satser for meg selv igjen etter åtte fine måneder hos Indre Akershus Blad.

Siden oppstarten for 2,5 år siden har nesten 100 000 brukere vært innom bloggen som handler om lokalfotball på Romerike. Jeg føler at jeg har bygd opp en merkevare, selv til en relativt smal målgruppe. Det jeg har funnet ut er at de er svært lojale, og det har gitt meg et veldig stort nettverk.

Tiden i Indre Akershus Blad har vært god. Det er godt fagmiljø som jeg kommer til å savne.

Økende interesse for lokalfotballen

2016 var et spennende år for Lokalfotballen. TV2-intervjuer om kampfiksing var et av høydepunktene.

Målet mitt med bloggen har hele tiden vært å spre gledene med lokalfotball. Det å få innbyggere på Romerike interessert i lokalfotballen igjen. Jeg skal ikke ta all ære, men jeg mener helt klart at jeg har bidratt sterkt til den økende interessen for de lokale lagene og spillerne. Flere har kommet bort til meg og sagt at de er tilbake på stadionene igjen på grunn av bloggen.

2016 har vært et spennende år. Jeg har til og med vært på TV2 et par ganger på grunn av mitt fokus på kampfiksing. Kampen om Romerike ble også en suksess. Jeg holdt markedsføringen tett inne i fotballfamilien på Romerike for en slags test. Tilbakemeldingene er så gode at vi kjører på i 2017 med et større opplegg.


Denne nye bloggen, eller nettsiden, er utviklet fra bunnen av, og den er spesielt tilpasset mobil. Statistikken viser at 65% av brukerne bruker mobilen når de sjekker de siste nyhetene om lokalfotballen. Spesielt på kampdager, og liveoppdateringene, er tallene veldig høye for mobilbruk.

Bruker man iPad eller PC/Mac så får man se litt mer, i tillegg til de siste artiklene.

En nyhet på bloggen er et forum tilpasset lokalfotballen. Jeg savner et sted hvor man kan diskutere den lokale fotballen på nettet. Nå ligger det klart til dere.

Siden oppstarten for 2,5 år siden har nesten 100 000 brukere vært innom bloggen som handler om lokalfotball på Romerike.

Betalingsløsning

Det å drifte en blogg, pluss det at man reiser ofte på kamper, gjør at det blir en god del utgifter. I løpet av vinteren vil det komme en betalingsløsning på siden, men til en mye lavere sum enn diverse andre muligheter. Det blir både måned-, år- og saksabonnement, så du vil finne en løsning som passer deg.

Annonser vil også bli en viktig del av det å tjene inn litt av utgiftene. Jeg kan tilpasse dine annonser akkurat som du vil, og ønsker du å treffe en målgruppe med cirka 50 000 brukere for menn i alderen 18 år til 50 år så ta kontakt.

Har dere spørsmål, innspill eller egentlig hva som helst, så kontakt meg på 45224573 eller espen@lokalfotballen.blog.

Følg bloggen også her:

Facebook

Twitter

SVAR

Skriv inn din kommentar
Vennligst fyll inn ditt navn her