torsdag, mai 30, 2024

– Jeg setter alltid laget foran meg selv

Date:

Share post:

Til tross for en god sesong for et nyopprykket lag måtte Aurskog-Høland ta det tunge steget ned i 4. divisjon. Stallen ser ut til å bli den samme som i 2016, og i den finner du unge Vestreng.

Les også:

Vetle Steen Andersen

Sebastian Thøger-Andresen

– En meget god sesong, med tanke på at vi var et nyopprykket lag. Hadde det ikke vært for det nye seriesystemet hadde jeg vært strålende fornøyd. Til tross for alle skader og alle spillerne som dro i løpet av sesongen, vil jeg si at sesongen var godkjent. Laget viste en veldig bra moral og vilje gjennom hele sesongen. Samtidig har laget og flere spillere utviklet seg veldig mye, sier Vestreng til Lokalfotballen.

100%

Ola har denne sesongen gjort høyrekanten til sin plass. Det gis 100% i alle dueller og er en av spillerne i 3. divisjon som legger ned mest løpemetere i løpet av kampene. Det gir også en god del kort, og unggutten står med sju gule kort denne sesongen.

– En helt grei sesong for min egen del. Var i god flyt før seriestart og 1. runde i cupen, men ble skadet like før. Dette gikk utover de to neste månedene. Etter dette, og resten av sesongen, har jeg da slitet noe kraftig med nettkjenning som kunne gjort at sesongen for min egen del hadde vært litt bedre. Har vært noen heftige sjanser som er vanskeligere å bomme enn å score på, som ikke har gått inn. Men alt i alt, grei sesong, forklarer Ola. Midtbanespilleren satte blant annet inn matchvinner-scoringen mot Raumnes & Årnes i kvalik til NM.

Årets høydepunkt for din del?

– Hallingdal-turen med alle supporterne og folket rundt AHFK. Sammen med dette var det utrolig artig med førsterunde-kampen i cupen mot LSK, selv om jeg var skadet og ikke spilte, sier Ola, som ønsker å spille høyere: – Målet som fotballspiller må vel være å spille i noen av divisjonene som er litt høyere enn fjerde, og dette helst med AHFK. Jeg er god med ballen, og har bra utholdenhet. Er en lagspiller som setter laget foran.

Ola har også merket at det å komme som junior i dueller med de rutinerte gir noen smeller i løpet av sesongen.

– Sigvart Lunder, eller noen av de defensive spillerne til Skedsmo, er solide. Den beste spilleren jeg har sett i år i 3. divisjon er Didrik Mostue, sier Vestreng, som også roser sine egne lagkamerater: – Lars-Eirik Svardahl og Eirik Haugen er to av de beste i laget.

Vestreng deltok også i Kampen om Romerike i november. Unggutten ble lagt godt merke til. Hans herlige forarbeid til en av Mostues fire scoringer var strålende. I 2017 løper han enda mer, og forhåpentligvis blir han bedre foran mål.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 3. divisjon: Skedsmo – Gjelleråsen

Nytt lokaloppgjør i 3. divisjon. Bunnlagene Skedsmo og Gjelleråsen kjemper om viktige poeng. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Direkte fra 3. divisjon: FUVO – Bjørkelangen – Fotballfest

Fotballfest på Opakermoen. FUVO får besøk på fotballens festdag av Bjørkelangen. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Direkte fra 3. divisjon: Gjelleråsen – Skjetten

Nok et herlig lokaloppgjør i 3 divisjon. Gjelleråsen får besøk av Skjetten på Li. Følg alt direkte på...

-Det har blitt en vane å slå Skjetten – Berg Farstad avgjorde og taper ikke mot Skjetten

Lørenskog snudde mot Skjetten og vant 3-1 – som alltid. Innbyttere og rødt kort snudde kampen. For åtte kamp...