torsdag, juni 13, 2024

Den nye forsvarssjefen

Date:

Share post:

Jeg har fulgt den unge midtstopperen i to år nå, og sett han flere ganger. Den høyreiste spilleren er god i lufta, og han er i tillegg god med ballen i beina. Denne spilleren håper jeg vi som er glade i lokalfotballen får se ofte.

– Året i år syns jeg var et veldig godt år for laget. Jeg føler at det sportslige var godkjent, men det beste var det samholdet alle gutta hadde gjennom hele sesongen. Under oppturer og nedturer var samholdet og treningsviljen der uansett, sier Thøger-Andresen til Lokalfotballen.

Les også: – En lærerik og morsom sesong

Thøger-Andresen har i et par år styrt juniorlaget til R&Å fra 2. divisjon til 1. divisjon. Nå sier han farvel til junior og tar sats for å spille fast i 4. divisjon.

– Denne sesongen ble et slags gjennombrudd for min egen del. Året før hadde jeg vært litt innom A-laget, og fått noen matcher på benken samt noen minutter i tillegg. I år har jeg spilt meg inn i stammen, og spilt kamper regelmessig. Jeg har lært utrolig mye av nivået og lagkamerater, forklarer Sebastian, og han snakker videre om mål og motivasjon: – Jeg har vel egentlig ikke noe mål som fotballspiller. Jeg spiller og trener så lenge jeg syns det er morsomt, og så lenge jeg kjenner at motivasjonen er der. I løpet av denne sesongen så har ikke motivasjonen blitt noe mindre. Jeg har jo lyst til å prøve meg på høyere nivåer hvis sjansen byr seg.

«Høydepunktet mitt for min del var hjemmekampen mot Kløfta. Det score få min første goal for R&Å var veldig deilig, spesielt i en så viktig kamp. Det som var ekstra morsomt var at når jeg først skulle score så putta jeg like så godt to»

Hva er dine styrker som fotballspiller?

– Mine styrker som fotballspiller er vel duellstyrke i lufta. Jeg er middels rask og god til å lese spillet, i tillegg til at jeg liker å ta styring bakfra. Hovedstyrken er som sagt høyden min da jeg plukker det som kommer, svarer 18-åringen.

Noen av oss har ventet på gjennombruddet til Thøger-Andresen. I hjemmekampen mot Kløfta fikk vi se midtstopperen skinne for fullt.

– Høydepunktet mitt for min del var hjemmekampen mot Kløfta. Det score få min første goal for R&Å var veldig deilig, spesielt i en så viktig kamp. Det som var ekstra morsomt var at når jeg først skulle score så putta jeg like så godt to, sier Thøger-Andresen.

Din beste medspiller?

– Jeg har jo et godt bånd med Tor-Martin Heglum. Vi har spilt sammen helt siden vi var små. Vi har på en måte pushet hverandre helt til der vi er nå, og derfor er han min viktigste medspiller. Annet enn dette så er jo de jeg spiller sammen med i midten bak der veldig viktige. Det var litt variasjon der i år på grunn av skader, men jeg føler at jeg fungerer med alle som har spilt der i år, sier Sebastian.

Sesongen var mye opp og ned for Raumnes & Årnes. De lå lenge i toppen, men på grunn av endringen av seriesystemet så var de i en periode nærme nedrykk også. Med seieren mot Kløfta etter de to målene av Thøger-Andresen sikret de plassen, og de endte på 4. plass.

Hvilken spiller var verst å møte?

– Jeg er ikke så kjent med spillerne vi spiller mot, men når vi møtte Kløfta så var Adam Olsen en hard nøtt å bryne seg på. Makan til fart på den karen.

Nå ser Sebastian fram til 2017.

-Nå som vi har fått ny trener, så håper jeg at jeg fortsetter utviklingen min og kjemper meg til en plass i forsvaret i år også, avslutter den lovende unggutten til Lokalfotballen.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 4. divisjon: Sørumsand – Rælingen

Sørumsand får besøk av Rælingen i 4. divisjon. Du kan følge alt som skjer direkte på Lokalfotballen fra...

Direkte fra 4. divisjon: Blaker – Sørumsand

Nå prater vi lokaloppgjør. Derby. Rivaler. Blaker får besøk av Sørumsand på en en regntung Bruvollen. Følg alt...

Direkte fra 4. divisjon: Rælingen – Løvenstad

Nå prater vi lokaloppgjør. Derby. Rivaler. Rælingen får besøk av Løvenstad. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Direkte fra 4. divisjon: Raumnes & Årnes – Eidsvold IF

Nå er det breddefotballens helg. Raumnes & Årnes får besøk av Eidsvold IF. Kom deg på kamp, eller...