Kim Brenna fortsetter i FUVO

Den viktigste brikken for FUVO er på plass før 2017. Kim Brenna har signert ny avtale.

Spissen, som var mestscorende i 3. divisjon, signerte for en ny sesong. Ørjan Heiberg er storfornøyd med å få en ny underskrift.

  • Kim er en viktig spiller. Det ser du bare på de 43 målene han scorte i fjor. Han bidrar også med mye annet, som profesjonalitet og standard-setting både på og utenfor banen. Kim har blitt glad i klubben og vi er opptatt av kontinuitet i spillerstallen. Kim passer veldig godt i vår profil, og jeg er utrolig glad for at han fortsetter her. Han har fått noen år på baken nå, og den erfaringen skal vi og han bruke for alt den er verdt. Han kommer garantert til å få en ny god sesong også i 2017, uttaler Heiberg til FUVOs FB-side.

SVAR

Skriv inn din kommentar
Vennligst fyll inn ditt navn her