torsdag, juli 18, 2024

– En lærerik og morsom sesong

Date:

Share post:

Først ut er Hauerseter unge midtbanespiller Vetle Steen Andersen. Den 16 år gamle midtbanespilleren har fått flere kamper i 3. divisjon. Det er få spillere født i 2000 som har det. Andersen har store ambisjoner for sin fotballkarriere.

Les også: Den nye forsvarssjefen

– Mine mål for fotballen er å prøve å komme på et elitelag i løpet av noen år. Denne sesongen har jeg som mål å bli en avgjørende spiller på Hauerseter, og prøve å sette inn noen mål, sier Andersen til Lokalfotballen. Han forteller litt om styrkene sine: – Jeg vil vel si at noen av mine styrker er at jeg har nokså god teknikk og litt fart. Ellers prøver jeg å bli bedre på å holde mer på ball og være nøye på pasningsvalgene mine.

«- Mine mål for fotballen er å prøve å komme på et elitelag i løpet av noen år. Denne sesongen har jeg som mål å bli en avgjørende spiller på Hauerseter»

Lærerik sesong

Hauerseter hadde en litt opp og ned sesong – i perioder veldig gode til rett og slett svake. Mye på grunn av at de mistet flere viktige spillere.

-Jeg synes det var en god sesong av vårt lag, selv om vi mangla en del spillere mot slutten. Det gikk litt nedover mot slutten av sesongen, men allikevel en lærerik og morsom sesong, forklarer Andersen.

Var det et stort steg å gå fra G16-fotball til senior så raskt?

-Det var litt annerledes å gå fra guttefotball til senior, så i starten var det vanskelig å få selvtilliten til å gjøre noe med ball. Etter hvert synes jeg at jeg lærte mer og ble bedre, men klarte dessverre ikke å score denne sesongen, svarer Andersen. – Årets høydepunkt må vel være assisten i kampen om Romerike, sier Andersen og smiler.

Det er et svar jeg liker å høre.

Det ble som nevnt en opp og ned-sesong for Hauerseter. Det var noen lange reiser, og to av de lengste reisene hadde lag som Andersen syns var vanskelige å spille mot.

– Verste for min del å møte må enten være Årdal eller Valdres. De spilte tøft og var veldig vanskelige å spille mot. Er ikke sikker på navnet til han på Årdal, men han var høy med lyst langt hår. Han var veldig god, forklarer Vetle.

Denne spilleren er Truls Hovland. En strålende spiller som nå er på vei til 2. divisjon.

Din beste medspiller?

– Beste medspiller synes jeg kanskje var Bjørn Håkon Rognhaug. Han var god både som stopper og midtbane, og putta noen avgjørende mål.

Han, som mange andre, er imponert over Kim Brenna i år.

– Beste spiller i år synes jeg var Kim Brenna, grunnet at han scoret en utrolig mengde med mål.

Nå gjør Vetle og Hauerseter seg klar for en ny sesong. Trond Lien er kommet inn som trener. På spillerfronten er det lite nytt, men det kommer garantert noen gode nyheter rett over nyttår.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

– Syns vi burde hatt litt flere poeng i vår

Skjetten har til tross for mye endringer i troppene spilt bra og er på en sterk 3. plass...

– Gutta har levert enormt – ikke mange som hadde trodd dette

Nyopprykka Bjørkelangen har imponert alle med sin 2. plass, og trener Mathias Hoftvedt mener de burde ha tatt...

– Vi har variert altfor mye – har hatt gode treninger nå

Lørenskog var en av to store favoritter i 3. divisjon avdeling 5. Etter en skuffende periode er de...

Direkte fra 3. divisjon: FUVO – Lørenskog

FUVO trenger poeng og nå er det lokaloppgjør mot Lørenskog på gresset. Følg alt direkte på Lokalfotballen fra...