lørdag, mai 25, 2024

Ryktebørs i november

Date:

Share post:

To nye trenere er klare for ny klubb. Trond Lien tar over Hauerseter etter Vegard Hokstad. Karl André Hovde tar over Kløfta.

Akkurat nå mangler Raumnes & Årnes trener blant lagene i 4. divisjon og opp. Arne Henrik Vestreng er klar for en ny sesong i Aurskog-Høland. Ronny Gresmo tar en ny sesong i AFSK, og det blir spennende å se spillerlogistikken der fremover. Ryktene sier at både Ayoub Blomberg og Moa Ali forlater AFSK.

Fine ønskelister

For AHFK har en god del spillere signert for neste sesong, og det ser ut til at de beholder lignende tropp som denne sesongen. Hans Petter Bergquist og Martin Mathisen står fortsatt høyt på ønskelista. Lasse Bergan Foss vurderer AHFK og et tilbud fra Fet som spillende hjelpetrener i Fet.

Fet har fått på plass Toni Fetahu fra Sørumsand, og sendt brev på en god del spillere i området rundt.

Årnes på spillerjakt

Raumnes & Årnes står uten trener, men henvendelser er sent til årets overraskelse i inne-KM, Hvam. Blåtrøyene er ute etter Nils Stubergh, Henning Torgnesskar og Henrik Paulsen. Martin Skolbekken har vært på trening hos R&Å, og det er sikkert ikke populært hos rivalen FUVO der Skolbekken spiller.

Fredrik Autio har fått en henvendelse fra Hvam. Blir spennende å følge de to klubbene der i vinter.

Raumnes & Årnes er også ute etter en keeper. Både de og Gjelleråsen har kontaktet Sørumsand om Kristian Lillebo. Han vurderer faktisk å legge hanskene på hylla på grunn av fokus på en trenerkarriere.

Sørumsand gir ikke opp jakten på Eirik Flesjå Olsen, men mye skal til før den gode midtbanespilleren forsvinner fra Oldenborg.

Ny klubb på Eriksen?

Anders Eriksen har vært innom mange klubber. Nå sies det at han er på vei tilbake til Fjellhamar.

To av storscorerne i 3. divisjon, Kim Brenna og Didrik Mostue, jaktes av klubber på høyere nivå. Ull/Kisa skal i følge ryktene nærme seg Brenna. Norske 2. divisjonsklubber er også ute etter en av de to. Swindon ønsker som kjent Mostue og Lars Jørgen Mork.

Både FUVO og Skedsmo ønsker Patrick Hansen til neste sesong. Årnes-spilleren hadde en god sesong i år, og har spilt 2. divisjon. Han bror, Mads Hansen, er ønsket av Fet.

Andreas Fjellstad var tilbake på trening i moderklubben Rælingen denne uken. Det vil være en fin forsterkning for Rælingen som nok ønsker å gå rett opp fra 5. divisjon. Ellers ikke noe nytt om Adrian Tjernsli – den mest jagede fotballspilleren i vinter.

Har du noen rykter eller klare overganger kan du kontakte meg på 45224573 eller espen@lokalfotballen.blog. Alt er konfidensielt – men det kan ikke være håpløse rykter!

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Ryktebørsen allerede i november, sier du!

Nå begynner å ryktene å komme inn – fra både gode og dårlige kilder. Her er den første...

Ryktebørsen i lokalfotballen på Romerike – det tar av i november

Nå tar ryktene helt overhånd på Romerike. Det sendes «brev» både hit og dit. Her kommer et knippe...

Ryktebørsen i lokalfotballen på Romerike – Comeback? En klubb jakter «alle»?

Dommeren har så vidt blåst i fløyta før mailene suser rundt på Romerike. Her er ryktebørsen med rykter...

Ryktebørsen med julegaver til fotball-Romerike

Vi avslutter ryktebørsen for 2021, og gleder oss til 2022. Her er det mange gode rykter og noen...