torsdag, mai 30, 2024

Ryktebørs i julestria

Date:

Share post:

Den beste ryktekanalen er egentlig Facebook. Spillere og trenere legger til hverandre som venner. Det er fascinerende å følge hvem som legger til hvem.

Vi starter med grønntrøyene AFSK. De har vært i dialog med Alexander «Beistet» Birkeland som er 5. divisjons beste spiss. Etter lang betenkningstid har han valgt å bli i Flisbyen, sier ryktene.

Endringer på topp for AFSK

Ettersom at Ayoub Blomberg og Moa Ali er på vei bort jakter AFSK en spiss. Den siste henvendelsen er sendt til Aurskog-Høland FKs spiss Lars-Petter Østengen. Også Martin Mathisen er høyt på blokka  til Ronny Gresmo og co. AFSK kan miste Simen Kristiansen og Christian Sørevik til Flisbyen. Kristiansen er også ønsket av Blaker. Thomas Lerdahl og Dag Værvågen sies skal legge opp denne sesongen. Mye AFSK der gitt – som forventet.

En overgang som så å si er klar er at AHFKs Ahmed Jouini går til Blaker. Den høyreiste keeperen har også vært kontakta av Sørumsand.

Dal måtte dessverre trekke laget sitt etter årets sesong, og det er godt nytt for Eidsvold IF. Stein Fjeldvang er klar for rødtrøyene igjen.

Både Didrik Mostue og Lars Jørgen Mork har vært på trening med LSK, før de tar turen til Swindon. Sami Loulanti har gått fra Lørenskog til Strømmen. Den gode vingen Walid Idrissi har trent med LSK, sammen med Mork og Mostue. Jeg husker han fra 4. divisjon i fjor – veldig av og på-spiller.

Ryktebørs i lokalfotballen

Fin kontring i kampen om spillere

Gjelleråsen jakter fortsatt keeper. Kristian Lillebo har takket nei, men nå er øynene på Atle Wilhelmsen i Rælingen. Og nei, det er ikke noe nytt om Adrian Tjernsli. Brian Dibula er klar for Gjelleråsen. Det går rykter om en meget god spiller denne Dibula.

Raumnes & Årnes har fortsatt ikke på plass ny trener, men spillere ønskes det. Eivind Damstuen er sistemann på blokka. Og da har Kløfta kontret og sendt en henvendelse på Stian Linderoth-Jensen. Det er herlig med lokalfotball. Sondre Fagerli ryktes forlater Årnes på grunn av studier.

Torbjørn Dahlum Nilsen er godt oppvartet av Fet, og nå sies det at Aurskog-Høland FK kaster seg inn i kampen om midtbanespilleren. Det blir spennende å se om Rømskog klarer å stille lag neste sesong. Det ryktes at kun åtte mann er klare til spill. Hektisk møtevirksomhet pågår. Blant annet forsvinner Viktor Nilsen, som skal gå på skole i Stockholm.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Ryktebørsen allerede i november, sier du!

Nå begynner å ryktene å komme inn – fra både gode og dårlige kilder. Her er den første...

Ryktebørsen i lokalfotballen på Romerike – det tar av i november

Nå tar ryktene helt overhånd på Romerike. Det sendes «brev» både hit og dit. Her kommer et knippe...

Ryktebørsen i lokalfotballen på Romerike – Comeback? En klubb jakter «alle»?

Dommeren har så vidt blåst i fløyta før mailene suser rundt på Romerike. Her er ryktebørsen med rykter...

Ryktebørsen med julegaver til fotball-Romerike

Vi avslutter ryktebørsen for 2021, og gleder oss til 2022. Her er det mange gode rykter og noen...