torsdag, april 18, 2024

Morsomt og overraskende

Date:

Share post:

21-åringen har hele veien vært en solid midtstopper hos grønntrøyene. I fjor reddet han laget sitt fra nedrykk med en sen scoring borte mot Skedsmo 2. I år har han styrt GIF-skuta til serieseier. Lokalfotballen har tatt en prat med midtbanesjefen til Gjelleråsen, Marius Pande.

Les også: Årets lag i 4. divisjon

Hvordan var det å bli kåret til årets spiller?

– Selvfølgelig veldig morsomt å bli kåret til årets spiller. Må si jeg ble litt overrasket, men veldig gøy. Morsomt at en som har fulgt med på så mange kamper i divisjonen synes at jeg har gjort det bra, sier Pande til Lokalfotballen. Han fortsetter: – Jeg tror jeg ble vel kåret siden jeg spilte på laget som vant serien, og fordi vi spilte stabilt grei fotball når jeg var på banen.

Det å snakke om styrker er ikke lett. Det er en rolig og stille gutt denne Pande.

– Nei si det. Føler jeg er flink til å kommunisere med de andre på laget på banen og at jeg leser spillet greit, svarer Pande.

Trodde ikke på serieseier

Gjelleråsen startet svakt med kun ett poeng på de to første kampene. Deretter smalt de til med åtte strake seire, før tapet kom mot nabo Nittedal. De har ledet store deler av sesongen.

– Klubbens sesong i 2016 er jeg veldig fornøyd med. Vi rykket nesten ned forrige sesong, så hadde vel ikke troen på at vi skulle vinne serien i år. Vi hadde som mål å kjempe i toppen, men å vinne trodde jeg ikke vi skulle gjøre, forklarer Pande.

Som nevnt vant Gjelleråsen mot de fleste lagene i år, men noen humper var det på veien til seriemesterskapet.

– Nå er vel Skårer og Gjerdrum de lagene vi ikke klarte å slå i år. Men Gjerdrum og Blaker var nok de vanskeligste å spille mot. Nå spilte jeg bare en kamp mot både Blaker og Gjerdrum, men de kampene var de tyngste. Gjerdrum spilte bra fotball, og Blaker hadde en syk innsats, sier Pande.

Hva tror du om 2017?

– 2017 blir et morsomt år både for meg og for laget. Vi har mistet Robin Ødegård, men samtidig har vi fått inn en ny trener i Morten Enersen og også fått tilbake Filip Bes til klubben. Har også fått inn nye spillere som allerede har hevet nivået på trening, så jeg tror og håper at vi skal havne høyt oppe på tabellen også i 2017. Blir selvfølgelig vanskelig med tanke på at det kommer mange lag ned fra 3.divisjon, er Pandes vurdering foran neste sesong.

Den vanskeligste spilleren å møte?

– Hvis jeg ikke skal ta med spillere fra kampen mot Eidsvoll Turn på høsten der de stilte med veldig sterkt lag, mener jeg det er Adrian Tjernsli på Rælingen.

Og beste spilleren i 4. divisjon, foruten deg da?

– Hvis jeg kan trekke fram en fra eget lag, vil jeg si Thomas Rydén. Men også Adrian Tjernsli som nevnt tidlgere. Både fordi han var vanskelig å spille mot, men også fordi han var bra å ha på laget når vi spilte Kampen om Romerike.

Beste opplevelse denne sesongen?

– Må være 8-0 seieren over Nittedal. Etter å ha tapt på våren var det deilig å få revansje på høsten.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 4. divisjon: Raumnes & Årnes – Blaker

Både Raumnes & Årnes og Blaker har hatt en tung start. Nå møtes lagene i 4. divisjon. Følg...

Direkte fra 4. divisjon: Rælingen – Fjellhamar

I Marikollen møtes Rælingen og Fjellhamar i 2. serierunde i 4. divisjon. Følg alt direkte på Lokalfotballen fra...

Alle overgangene i lokalfotballen på Romerike i 2024

Det blir mange overganger i 2024 også, og allerede mange er på lass. Her er fullstendig oversikt på...

Direkte fra 4. divisjon: Kløfta – Rælingen

Den 1. serierunden avsluttes med Kløfta mot Rælingen. Følg alt direkte på Lokalfotballen fra kl. 20:15.