søndag, mars 3, 2024

Flisa senket tamt Fu/Vo

Date:

Share post:

Alle ventet et forrykende oppgjør på Opakermoen mellom rivalene Fu/Vo og Flisa. Starten var forrykende, ellers var det lite trøkk da Flisa vant 2-1.

Flisa jublet for tre poeng mot Fu/Vo. Her har Tore Andreas Gundersen scoret etter 15 sekunder (Foto: Espen Bråthen)

Før mesteparten av tilskuerne hadde funnet plassen rundt kunstgressetbanen tok Flisa ledelsen. Tore Andreas Gundersen fikk ballen på 22 meter. Han vendte godt og smalt ballen ned i hjørnet. 15 sekunder stod klokka på. Sjokkstart for hjemmelaget.

Les også: Direkteoppdateringene fra Fu/Vo-Flisa

Det tok faktisk over 20 minutter før Fu/Vo forstod at det var serieåpning i dag. De løp i mellom. Svake i press. Stort sett svake over hele linja. Preben Finstad var den eneste på hjemmelaget som viste seg fram. Adrian Hagerup hadde også noen smådetaljer. Den største utfordringen til Fu/Vo var balansen på midtbanen. Med Martin Skolbekken ute prøvde trener Ørjan Heiberg den offensive Ole-Christian Moltzau. Det ble for offensivt, og det ga Flisa store rom sentralt på midten.

Preben Finstad utlignet

Når i tillegg Tore Andreas Gundersen var god til å bevege seg inn i det rommet pluss ut til høyre, så klarte ikke Fu/Vo å plukke opp den sentrale duoen til Flisa. Både Renè Eriksen og Mergim Thaqi kunne doblet ledelsen for bortelaget. Etter halvtimen begynte Fu/Vo å få til spillet sitt. Nevnte Finstad fant rommet mellom stopper og back og kunne utfordre med farta. Like før pause dro han av to mann, spilte ut til venstreback Marius Nordby. Nordby slo et godt innlegg, og fra hjørnet av seksten feide Finstad ballen i motsatt hjørnet med venstra. Herlig scoring.

Preben Finstad jubler etter go’scoringen mot Flisa (Foto: Espen Bråthen)

Kampen meget gode dommer, Mahir Cagatay, blåste av til pause like etter scoringen.

Og like etter pause holder hjemmetilskuerne på å sette kaffen i vrangstrupen. Tore Andreas Gundersen får gå opp nesten umarkert på en corner, men ,heldigvis for Fu/Vo, header han utenfor. Ørjan Heiberg har garantert vært tydelig i sin pausetale. Fu/Vo tar nå over og de styrer kampen på Opakermoen. Usynlige Kim Brenna blir synlig. To ganger får han store sjanser fra sekstenmeteren, men begge gangene får avslutningene utenfor.

Lunder senket Fu/Vo

Flisa får et par kontringer og Peder Bye Foss burde ha sendt Flisa opp i ledelsen ved en av anledningene. Scoring skulle Flisa få. Kaptein og midtstopper Sigvart Lunder får gå helt umarkert opp på en corner og han header ballen kontant i mål. Stor jubel blant Flisas spillere.

Fu/Vo får et par frispark i god posisjon som blir misbrukt. De slår også opp mye langt for å utligne, men Flisa plukker enkelt ballene. Dommer Cagatay blåser av kampen, og Flisa tar med seg tre poeng i serieåpninga.

– Det verste er de første 20 minuttene. Det er serieåpning og det fantes ikke trøkk i gutta. Vi er bedre i 2. omgang, men jeg kjenner at de første 20 ødelegger dette, sier en skuffet Ørjan Heiberg til Lokalfotballen.

Lokale tre-poengere

Det ble spilt flere kamper i dag. På Skjetten møtte de Hasle-Løren, og spissparet til Skjetten fortsetter å score mål. Andreas Eriksen scoret to og Robin Lindahl ett. Grønntrøyene vant 3-0 og fikk en perfekt start på sesongen.

– Mya bra av oss. Burde punktert kampen til pause. Andre omgang starter litt nervøst, men vi kommer inn i det igjen og begynner å skape sjanse. Vinner sjansestatistikken 9-1 og er klart best, sier Skjettens trener Martin Wiker.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = «//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3»; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));


God stemning etter tre poeng i første serierunde!
Posted by Skjetten Fotball on Saturday, April 9, 2016

På Skedsmo ble det til slutt en målfest. Skedsmo gikk opp i 1-0 tidlig etter en scoring av Didrik Mostue. Jevnaker utlignet i andreomgangen – mot spillets gang. Innbytter Mergim Shurdhiqi sendte hvittrøyene i ledelsen, og Mostue smalt inn to mål til like før slutt. Dermed vant seriefavoritten 4-1.

Flere resultater:

Valdres – Sander 3-0
Årdal – Hallingdal 1-2.

Mandag spilles Hauerseter – Lillestrøm 2 og Ull/Kisa 2 mot Kongsvinger 2.

Bilder fra kampen redigeres nå og kommer litt senere. Det var perfekt fotovær!

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra treningskamp: Lørenskog – Ull/Kisa

Lørenskog får besøk av Ull/Kisa i OBOS Supercup på Strømmen stadion. Følg alt direkte her hos Lokalfotballen.

Foran lørdagens treningskamper 17. februar – litt om overganger og lag

Det spilles mange kamper lørdag 17. februar, og vi tar en liten gjennomgang før treningskampene. Kom deg ut...

Oversikt på alle treningskamper i vinter for lagene i 2. divisjon og nedover på Romerike

Denne vinteren, og våren, er intet unntak. Det skal spilles mange treningskamper i verdens lengste oppkjøring – og...

Alle overgangene i lokalfotballen på Romerike i 2024

Det blir mange overganger i 2024 også, og allerede mange er på lass. Her er fullstendig oversikt på...