Første runde i NM er klar

Det er ingen aprilspøk, men nå er oppsettet til første runde i NM klart. Varierende motstand for lagene fra Romerike. Aurskog-Høland fikk Lillestrøm.

Kamper for Romerike-lagene:

Aurskog-Høland – Lillestrøm
Fu/Vo – Asker
Eidsvold Turn – HamKam
Brumunddal – Ull/Kisa
Notodden – Lørenskog
Skeid – Strømmen

– Når vi setter opp første runde er å målet få til flest mulig lokaloppgjør skaper interesse og engasjement rundt om i hele landet. Videre er det kriterier som kort reiseavstand, at lag ikke har møtt hverandre i NM de siste tre årene og at lag Tippeligaen og OBOS-ligaen skal møte lag fra 3. og 4.divisjon. Vi prøver også å unngå at lag i samme avdeling spiller mot hverandre, men enkelte ganger må dette prinsippet vike for geografi, sier seksjonsleder for tuneringsadministrasjon og arrangement, Rune Pedersen til fotball.no. 

Hele oppsettet (fint bilde i saken der)

SVAR

Skriv inn din kommentar
Vennligst fyll inn ditt navn her